Reizen voor singles

reizen voor singles

Ik ga op reis en ik neem mee… Mezelf!

Je kan helemaal in je eentje op reis vertrekken, maar soms is het gewoon leuker om in groep op ontdekking te gaan. Liever niet met je vrienden en hun kinderen op reis of alweer met je familie naar dezelfde vertrouwde plekjes, dan kan je tegenwoordig ook perfect inschrijven op diverse georganiseerde uitstappen en reizen voor singles.

Er zijn heel wat organisaties die te gekke reizen voor singles organiseren en dat gaat van een toffe uitstap in eigen land tot verre en avontuurlijke reizen. Dit zijn onze favorieten:

Op reis in eigen land, of gewoon een leuk dagje uit

Heb je zin om eens met een andere groep dan je vaste vrienden een leuk dagje uit te beleven, dan heeft KrisKras wel wat toffe daguitstappen voor je in gedachten.

ICanBe organiseert dan weer specifiek events voor singles. Dat zijn bijvoorbeeld amusante workshops zoals cocktail making, maar ook heel wat workshops waar je je comunicatie-, flirt- en datingtechnieken kan aanscherpen. En die kan je dan weer in de praktijk toepassen op een SmartVibes speeddate.

Verre reizen naar de zon, of net niet…

Kijk je eerder uit naar een deugddoende vakantie en een iets langere of verdere reis, dan heeft SmartGlobe een uitgebreid reizen-voor-singles assortiment klaar staan. De nadruk ligt er helemaal niet op daten, maar gewoon op een leuke vakantie mét reisbegeleiding waar je zelf kan bepalen of je het programma volgt of je liever even alleen of met enkele andere groepsleden een alternatieve activiteit uitprobeert.

Mag het allemaal iets avontuurlijker?

Explorado organiseert vooral avontuurlijke en sportieve reizen of culturele exploratiereizen voor jongeren tussen 18 en 35 jaar. Vooral de kampeerreizen zijn erg in trek. Echt iets voor jonge singles die de luxe liever achter zich laten en genieten van het échte leven.

Kies je voor het wilde sop als ervaren of helemaal-niet-ervaren-zeiler dan is Single, Sail & Sun helemaal wat je zoekt. Deze organisatie neemt enkel Vlaamse singles mee op sleeptouw, dus ook de groep valt ongetwijfeld reuze mee. Als je houdt van zeilen, dan wil je deze boot zeker niet missen!

Het zijn er maar enkele natuurlijk. Meer informatie vind je op de SmartGlobe blog. De lijst met professionele organisaties die reizen voor singles inrichten groeit namelijk even snel als het aantal singles in Vlaanderen.

Bon voyage!

 

 

Andere artikels in deze categorie