Online speeddaten: video streaming

Wat krijg je wanneer je een datingsite en speeddaten in een blender gooit? online speeddaten. In een uur tijd maak je kennis zo’n 8 tot 15 leuke heren of dames. Niet in een café of een afgehuurde speeddate-locatie, maar lekker vanuit huis achter je laptop, tablet of smartphone.

Wat zijn de voordelen van online speeddaten en hoe breng je het tot een succes? Lees verder, we leggen het je allemaal uit binnen een paar minuten.

Waarom zou je online speeddaten?

Daten kan best vreemd zijn. Het is dan ook logisch dat je vooraf vragen hebt. Om je op weg te helpen hebben we hieronder de grootste voordelen op een rij gezet die een hoop van jouw vragen al zullen beantwoorden.

Je bespaart tijd én geld

Denk alleen eens aan de reistijd die je kwijt bent voor een avondje speeddaten. Door online te speeddaten, ben je binnen een minuut al aan het daten. Benzinekosten, parkeerkosten en andere bijkomende kostenposten zijn verleden tijd. Je hebt alleen een internetverbinding nodig, maar die heb je sowieso al!

Meer kans op leuke matches

Op SpeedDate.be, kun je vooraf kiezen aan welke speeddatesessies je meedoet. Zo kun je kiezen uit regio’s en leeftijdsgroepen. Je verhoogt daarmee de kans op succesvolle speeddates en matches. Ook is de kans dat je iemand tegenkomt die je eerder al eens gespeeddatet hebt, nul procent.

Online speeddaten: onmisbare tips

Je bent overtuigd en kan niet wachten om te gaan speeddaten, maar het is je eerste keer. Natuurlijk kun je gewoon beginnen en vasthouden aan de belangrijkste regel: wees jezelf. Net als in het echte leven zal deze regel je het meeste succes opleveren tijdens dates.

Om je verder op weg te helpen, zet SmartVibes.be nog een paar tips op een rij. Dit zijn bewezen tips die de kans op matches verhogen tijdens online speeddates.

  • Je hebt niet veel tijd, dus hou het luchtig en leuk. Er is natuurlijk ook plaats voor inhoudelijke vragen. Misschien wek je er wel emoties mee op. Onthoud dat!
  • Geeft je date de indruk jou leuk te vinden? Bouw dan de spanning op. Hoe je dat eenvoudig doet via een (web)camera? Met een glimlach. Gewoon lachen, niet onmiddellijk reageren, en verdergaan over een ander onderwerp. Succes gegarandeerd!
  • Lichaamstaal is belangrijk. We herhalen: lichaamstaal – is – belangrijk! Vermijd gekruiste armen, kies voor een open houding en blijf geconcentreerd. Doe niet alsof het je allemaal niets uitmaakt en probeer niet te veel de toffe hard to get guy of girl uit te hangen.

Speeddate.be werd ontwikkeld door SmartVibes

Wij ontwikkelden SpeedDate.be. Zo hebben we volledig in de hand welke ervaring het platform biedt. Het is super eenvoudig, SpeedDate heeft een simpel maar effectief interface en de kans op een match is vrij groot.

Je kiest een speeddate in de kalender en gaat zo’n 10 minuten voor de start van de sessie – middels een persoonlijke link – naar de webpagina waar de dates plaats zullen vinden. Hier worden je internetsnelheid en geluids- en beeldkwaliteit gecontroleerd. Hierdoor ben je er verzekerd van dat de speeddates probleemloos zullen verlopen. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf zijn en genieten!

Na elke speeddate kan je aangeven of het wat jou betreft een match is of niet. Een paar uur na de speeddates ontvang je een overzicht met jouw matches. En dan, dan begint het pas allemaal…

Speeddate.events is waar we onze internationale speeddate events plaatsen.

Andere artikels in deze categorie