Wat gaan we tijdens onze date doen?

Wil je wel eens iets anders dan samen iets gaan drinken. Overweeg dan één van onderstaande locaties eens om tijdens een date naar toe te gaan.

1. Vermijd de bioscoop want daar kun je niet praten.

2. Hou het budgetvriendelijk: niemand zit op een dure date te wachten. Bovendien is dit niet eerlijk voor wie uiteindelijk de rekening betaalt. Daarnaast zal de andere zich bij een volgende date verplicht voelen om ook naar een duurdere locatie met je te trekken.

3. Hou het manvriendelijk: mannen houden doorgaans niet zo van modeshows, bloemenshows,…

4. Amusementsparken. Stap gezellig met zijn 2 in de achtbaan, ga samen griezelen in het spookhuis of eet een calorierijke frietes met veel te veel mayonaise. Een dagje in het pretpark zal hem doen vertellen over hoe hij als kind was en wat hij zo leuk vond.

5. Ga samen naar de kookcursus. Als je wil dat hij van in het begin in het huishouden helpt, kun je hem direct leren koken. Hij zal het leuk vinden om samen met in de potten te roeren en later het eten samen op te eten.

6. Musea hoeven niet altijd over schilderijen of beeldhouwwerken te gaan. Kies een leuk museum over sport, chocolade, muziek of een doe-museum. Het voordeel van musea is dat je er samen kunt ronddwalen en de ideale plek om hand in hand te beginnen lopen.

7. Doe eens een typische oude mannensport als bowlen, (pool)biljaretn of kaarten. Het zijn rustigere spelletjes met veel tijd om over koetjes en kalfjes te kletsen.

8. Ga samen brunchen. Op een zondagmiddag kun je al voor 20 euro ergens een lekker champagneontbijt of brunch vinden.

Andere artikels in deze categorie