Single borrels & single barhopping

Volgende single borrels

04/07 Haarlem - 04/07 Den Bosch - 11/07 Zwolle

Volgende single barhoppings

28/06 Utrecht - 29/06 Alkmaar - 05/07 Den Haag - 06/07 Eindhoven - 19/07 Rotterdam

Hoe anderen het speeddaten hebben ervaren...

Enkele succesverhalen

Onze deelnemers laten ons geregeld weten hoe hun speeddate avontuur is verlopen. Ze vertellen ons onder meer dat hun speeddating ervaring veel leuker bleek te zijn dan ze oorspronkelijk hadden gedacht, maar ook dat ze er vrienden voor het leven hebben gemaakt of dat ze er hun relatiepartner hebben gevonden. Wij genieten er in ieder geval van om jullie reacties te lezen en delen ze dus met plezier op deze website.

Alle succesverhalen die hieronder staan opgesomd zijn 100% copy/pastes van de succesverhalen die we binnenkrijgen. Alleen de namen hebben wij aangepast om de persoonlijke levenssferen te respecteren.

Jelle

Goedenavond (of nacht)?

Ik wil jullie bedanken & de host van 11/11/2021 (Richard) voor het organiseren van de speeddate in Leeuwarden.
Ik was positief verrast over eigenlijk alles wat ik anders had verwacht. Zo bleken ook grotendeels alle aanwezigen datzelfde idee hadden. Veel meer mensen zouden dit moeten doen:-)
Uiteindelijk hoefde ik de mail van Richard niet af te wachten, want met een groepje zijn we in een café terecht gekomen en ben ik blijven hangen met een dame met wie het wederzijds goed klikte.

Kortom... het zal een toevalstreffer zijn, maar mijn scepticisme is weggenomen en ik vind het leuk om jullie te laten weten hoe het is afgelopen.

Fijne dag vandaag;-)

Alexander & Pleuni

Beste Speeddaten.nl,

Op maandag 4 juli 2020 hebben we, elk apart, deelgenomen aan een avondje Speeddaten in Den Haag.
't was voor allebei onze eerste keer. Na die avond hebben we elkaar als 'match' aangeduid op de website. We zijn als kennismaking eens gaan eten. Een heel gezellige avond!
Wat daarna volgde was een zomer met diverse afspraakjes. De "vibe" zat blijkbaar goed!:-) Sinds eind augustus kwam 'van het een het ander'. (Als je begrijpt wat we bedoelen...;-)).

Om een lang verhaal kort(er) te maken: we zijn nu 7 maanden verder, zitten op dit moment te genieten op een terrasje in Parijs, én van elkaar, en eind juli verhuizen we naar een woning die we samen hebben gekocht. We hopen op die nieuwe locatie nog vele jaren van elkaar te kunnen genieten.

Just to let you know dat SmartVibes voor ons 'the right place @ the right time with the right kind of person' was!:-)

Nog veel succes met jullie SmartVibes!

Groetjes,
Alexander & Pleuni

 

Christoph en Bieke

Hallo,

Bij deze laat ik jullie even weten dat Christoph en mezelf een koppel zijn geworden! We hebben elkaar leren kennen op de Valentine speeddate van 13/02 in Rotterdam.

Het is grote liefde:-)!

Groetjes Bieke

Sarah en Wouter

Beste,

Mijn vriend en ik hebben elkaar leren kennen door jullie organisatie op de valentijnsparty. Zijn sleuteltje bleek die avond te matchen met mijn slotje. Na wat over en weer smsen gingen we voor de eerste keer samen op date. Ondertussen zijn we 2,5 jaar verder, hebben we samen een huis gekocht en zijn we op 17 september ook getrouwd!
We wouden jullie langs deze weg bedanken omdat jullie ons samen gebracht hebben!

Groetjes
Sarah en Wouter

 

Karen en Stijn

Dat de Speeddaten.nl gong staat te blinken op de huwelijksuitnodigingen van Karen & Stijn is niet toevallig,. Deze 2 lovebirds ontmoetten elkaar namelijk in 2011 op een van de Speeddaten evenementen in Amsterdam. Toen Karen ons mailde met de vraag of ze de gong even mochten lenen voor hun huwelijksfotoshoot, konden we niet anders dan enthousiast positief reageren.

Karen & Stijn hebben intussen al een dochtertje samen en gaan nu ook hun Speeddaten avontuur vereeuwigen met een officieel ja-woord op 12 augustus 2020.

Van harte gefeliciteerd namens het Speeddaten.nl team en veel geluk samen!

Jonas

Dag Frederik,

Ik heb op de laatste speeddate Kristien leren kennen. Een fantastische vrouw.
Wij zijn nu een gelukkig koppel.
Hartelijk dank om dit mogelijk te maken!

Maar dat wil ook zeggen dat mijn inschrijving voor 20 aug mag geannuleerd worden.

Mvg,

Jonas

Greet

Dag Speeddaten-organisator

Dank voor jullie attente opvolging.
Ik ben heel tevreden over de aanpak en communicatieve opvolging van dit concept. De avond is perfect en zeer gemoedelijk verlopen. Het was zeer gezellig: ook in groep. Eerst met de dames apart en erna met de gemengde groep.
Nadien is er voor mij ook een positieve en vrij onverwachte wending gekomen.... Grappig eigenlijk. De eerste man waar ik een gesprek mee had was Ludo. Met hem had ik ook een klik. We hebben zaterdag afgesproken en het is een gesprek geworden van 12 uur ipv 7 minuten. Het klikte wel erg goed tussen ons. We zagen elkaar alweer terug daarna. Op dit moment voelen we ons dan ook beiden heel gelukkig dat we elkaar zo snel hebben mogen vinden..... Dankzij Speeddaten Fingers crossed dus dat deze prille magie mag standhouden!

Liefs
Greet

Nadine

Ongelooflijk hoe wij samen passen

Beste,

Op 29/01/2014 heb ik deelgenomen aan de Speeddate in Breda.
Ondertussen ben ik bijna zes maanden samen met Roel, die ook die avond op de speeddate aanwezig was.
Ik weet niet of jullie er effectief rekening mee houden bij het samenstellen van de dates, maar onze profielen waren bijna identiek.
Ongelooflijk hoe wij samen passen. Dat is nu eens echt een perfecte match. Zonder jullie hadden wij elkaar nooit gevonden, ook al vanwege de afstand tussen onze woonplaatsen.
Ondertussen wonen we ook al samen.
Ik denk dat het voor jullie ook wel leuk is om te weten dat er koppels uit voortvloeien. Vandaar dat ik jullie een mailtje stuur.
Ik kan jullie alleen maar aanmoedigen om nog veel speeddates te organiseren. Het werkt echt wel!

Bedankt!

Emma

En plots kregen we dit kaartje in onze bus:

Olivier

Beste mensen van Speeddaten,

Graag deel ik ook ons succesverhaal met zij die overwegen een gokje te wagen met speeddating.
Ik had me eerst ingeschreven voor februari (Valentijn-effect?:p), maar had toen een longontsteking dus moest het verzetten. Dat was geen probleem.
Op 2 maart 2011 ging ik vervolgens op speeddate in Groningen. Ik ging er naartoe met de verwachting een leuke avond te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten.
Bijna elk van de 16 gesprekken was leuk en ontspannen. Ik had zelf 5 matches en daaruit zijn dan 4 dates gevolgd. De eerste 3 dates vielen jammer genoeg tegen. Van de 4de match had ik niet zo hoge verwachtingen, maar wilde het er zeker op wagen. Het was een geweldig leuke avond en we hadden een fantastisch gesprek. We hebben veel gelachen en voelden ons direct op ons gemak bij elkaar. Sinds vorige week zijn we 5 jaar samen en nog steeds enorm verliefd en gelukkig. Klinkt misschien melig, maar zelfs na 5 jaar maakt mijn hart nog altijd een sprongetje als we elkaar zien na het werk:) Vorige zomer heb ik haar ten huwelijk gevraagd op een romantisch meertje in de Franse bergen.
Je moet geluk hebben, maar wie niet waagt niet wint...;)

Groetjes en ga zo door!

Ingrid

Het jaar in schoonheid afronden

Beste medewerkers van Speeddaten,

Hierbij wil ik jullie graag laten weten dat 2013 voor mij via Speeddaten wel een heel mooi einde kende. In maart 2013 schreef ik me met een klein hartje voor de eerste keer in en het werd een hele leuke avond. Ik bloeide opnieuw open en kreeg mijn zelfvertrouwen beetje bij beetje terug. In december 2013 schreef ik me nog een keer in om het jaar in schoonheid af te ronden. Het werd een onvergetelijke avond waarop ik de liefde van mijn leven tegenkwam. Een etentje in Utrecht later was ik stapelverliefd! Ondertussen zijn we al bijna 3 maanden samen en heb ik het mooiste eindejaar ooit achter de rug! Na 4 jaar alleen geniet ik van elk moment dat we samen zijn en besef ik nu pas hoe erg ik dit gevoel gemist heb. Bedankt Speeddaten.nl om dit mogelijk te maken. Hierbij wil ik iedereen die een maatje in het leven zoekt met dit mailtje graag een hart onder de riem steken. Sometimes miracles do happen... Gewoon nooit opgeven, het geluk zit vaak in een klein hoekje en overkomt je op een moment dat je het minst verwacht.

Ingrid

Melissa & Bart

Met tegenzin naar de speeddate

Goeiemiddag,

op 03 maart 2012 vertrokken we allebei een beetje met tegenzin naar de speeddate in Amsterdam.
Eigenlijk waren we er echt alle2 van overtuigd dat we daar wel niemand zouden tegenkomen.

Maar toen we samen aan een tafeltje zaten was er toch direct een klik & waren we na 7 minuten nog lang niet uitgepraat.
Hoewel de eerste date nog even op zich liet wachten (tja ik vertrok dezelfde week nog naar Thailand), was het snel duidelijk dat er hier meer inzat. Na een tweede date naar de Efteling & nog een etentje bij de Thai wisten we het, this is it!

Ondertussen zijn we 1j & 8 maanden samen en sinds 3 januari 2014 officieel verloofd:)

Dus thanks Speeddaten, voor mijn prins op het witte paard & de ring rond mijn vinger;)!!

Groetjes,

Melissa & Bart

Sanne

1 jongen was een 'blijver'

In maart 2013 deed ik voor het eerst mee aan een Speeddaten avond.
Het was een heel gezellige, vrolijke avond. Achteraf had ik een aantal dates, maar 1 jongen was een 'blijver'. Het duurde nog even voor we een koppel werden, maar inmiddels zijn we toch al 8 maanden gelukkig samen! Volgende zomer gaan we wellicht samenwonen.
Ik heb er trouwens ook een leuke vriendin aan overgehouden, dus 2 vliegen in 1 klap!

Bedankt Speeddaten!

Joanna

Het voelt super

Even melden dat jullie nog maar eens voor een koppel gezorgd hebben. Na de ontmoeting op 6 november in Eindhoven was er een match! We zijn nu reeds een 6tal weken een koppel en het voelt super. Dank je wel, het is zeker een goede formule om iemand te leren kennen. Wij maken alvast reclame.

Joanna

Eveline V.

Het beste in iemand naar boven kunnen halen

Ik kan je het nieuws brengen dat ik ondertussen bijna 4 maanden samen ben met Kristof J. Die ik leerde kennen op mijn eerste speeddate in Zwolle. Het zijn de laatste maanden geen gemakkelijke maanden geweest voor mij en Kristof steunt mij ongelofelijk goed daarin, ben dus heel erg blij dat ik die avond ben komen speeddaten. Bedankt Speeddaten want ik had de hoop eigenlijk een beetje opgegeven, maar kijk, er bestaan dus wel Nog eerlijke, fantastische mensen die het beste in iemand naar boven kunnen halen, die iemand blijven steunen no matter what.:-) groetjes Kristof J. En Eveline V.:-)

Jo

Sinds kort een relatie

Beste,

Op 09/09 heb ik bericht gekregen dat er een plaats was vrijgekomen voor het event op 10/09, hier ben ik op ingegaan.

Tijdens deze, trouwens zeer aangename, avond heb ik iemand leren kennen waarmee ik sinds kort een relatie heb.

Alvast bedankt (ook voor het toffe concept dat jullie aanbieden, het werkt!).

Jo

Vincent en Veerle

Eraan begonnen zonder er al teveel over na te denken

Laatste grote vakantie..

Een groot doel voor een grote zomer, kinderen entertainen op kamp, genieten van de vrijheid, festivals mee pakken, afstuderen met dat laatste herexamen en beginnen werken, eindelijk!

Een goede vriendin van mij zorgde ervoor dat er nog een doel bijkwam, experimenteren met speeddating. We zaten op een mooie zomeravond buiten met enkele vriendinnen en toen plots kwam het idee terug naar boven, zouden we toch niet eens proberen? Speeddating? Dat zijn zo van die dingen die je kent uit boekjes, series, etc... maar bestaat het ook echt? Oh ja hoor! Enkele dagen later schreven we ons in voor het event in Rotterdam, woensdag 8 augustus 2012.

Spannend, wat gaan we aandoen, wat vertel je in 7 minuten, waar is dat café (jaja ook al waren we studenten uit Rotterdam, we hadden moeite om de bestemming te vinden, toch een beetje stress waarschijnlijk). En natuurlijk ook aanmoedigende berichtjes van de vriendinnen die enorm nieuwsgierig waren!

Een ontspannende, toffe, warme avond. Zo omschrijf ik mijn ervaring met het speeddaten, we wisten niet goed wat te verwachten en het viel echt reuzegoed mee. Er heerste een losse sfeer en ik voelde mij echt op mijn gemak. Een leuke ervaring!

Enja die leuke ervaring had ook gevolgen, intussen zijn Vincent en ik al iets meer dan 6 maanden samen. Super, fantastisch, zalig!
Speeddaten zorgde voor het eerste contact, daarna hebben we het op ons eigen tempo gedaan want het daten daar sta je natuurlijk zelf voor in. We namen de tijd om elkaar beter te leren kennen, geef toe zo samen afspreken is toch ook elke keer weer spannend. Maar ik moet jullie waarschijnlijk niet vertellen wat daten is.
Ik leerde mijn vriend kennen op een ontzettend toffe manier, ik wist snel wie hij was en voelde me al snel meer en meer op mijn gemak bij hem.
Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, ik ben eraan begonnen zonder er al teveel over na te denken en uiteindelijk heeft het zo'n mooie uitkomst! Bedankt smartvibes want zonder jullie had ik nooit mijn lieve, zalige, heerlijke Vincent leren kennen!!

Veel liefs,
Vincent en Veerle

Greet

Mijn perfecte match gevonden

Hallo,

Vorige maand heb ik mijn perfecte match gevonden op een van de speeddates in Den Haag. We hebben de voorbije weken veel leuke dates gehad en hoewel we nog maar net een koppel zijn, kon ik toch niet wachten om al een enthousiaste bedankingsmail te sturen:)

Groetjes,
Greet

Machteld en Bram

Is gegroeid tot een verloving met trouwplannen.

Beste,

Op 24 Juli 2012 namen wij deel aan de Speeddaten - avond die dan plaatsvond. Na een korte ontmoeting volgde een eerste date, dat de start was van een zeer romantische datingperiode en ondertussen is gegroeid tot een verloving met trouwplannen. Wij denken met plezier terug aan de bewuste speed-date avond en willen jullie dan ook ten zeerste bedanken! Wij wensen jullie organisatie nog veel succes!!
Machteld en Bram

Sara & Steven

Dit is niet zomaar een relatie

Beste Frederic,

15 mei 2013 gingen we beide toch nog ietwat vertwijfeld naar een Speeddaten event in Leeuwarden...wat achteraf een uitstekende keuze bleek te zijn!
Het was waarschijnlijk al een voorteken dat we samen nog volop pratend het café verlieten, maar heb hem (typisch vrouwelijk waarschijnlijk:-)) toch nog eventjes laten wachten...maar al snel bleken we meer dan een match te zijn, en na drie dates waren we dan ook een onafscheidelijk koppeltje. Ondertussen zijn we bijna drie maand samen en weten we...dit is niet zomaar een relatie, dit is voor het leven. Een fantastische vakantie samen en oneindige gesprekken (ja, ook over trouwen en kindjes) brengen ons tot op vandaag nog steeds dichter bij elkaar en doen ons nog steeds versteld staan hoe perfect we in elkaars leven passen. Uit die gesprekken blijkt trouwens dat we elkaar tientallen keren onbewust moeten 'gepasseerd' zijn op concerten, festivals, maar ook in dezelfde buurtwinkel in het Leewardse...maar het is via Speeddaten dat we elkaar eindelijk ontmoet en ontdekt hebben in het drukke stadsleven, vandaar vonden we een 'Dank je wel, Speeddaten!' wel terecht.

Zonnige groetjes van een dolverliefd koppeltje,
Sara & Steven

Toon

Uw smartvibes events werken echt wel

Goeiemorgen

U heeft dat ongetwijfeld al vaker gehoord, maar uw Speeddaten events werken echt wel. Zo goed zelfs dat ik eigenlijk geen nood meer heb aan het event van 27/8 waarvoor ik me heb ingeschreven. Mss kan u dit event voor mij annuleren en een waardebon op mijn account zetten? Dan kan ik nog altijd 1 van mijn vrijgezelle vrienden of vriendinnen eens inschrijven.

Mvg,
Toon

Ann

Rond Kerstmis ons eerste kindje

Hoi,

Ik heb mijn broer onlangs een cadeaubon gegeven voor een smartdate en wat bleek... hij vertelde dat je mij nog kende! Vandaar even dit mailtje om te vertellen dat het momenteel heel goed met me gaat. De laatste keer dat ik bij jullie langskwam heb ik Mathieu leren kennen en dat bleek een fijne man te zijn. We verwachten rond Kerstmis ons eerste kindje, dus da's allemaal wel spannend.

Omdat ik altijd zo enthousiast was, is een zus van een collega een tijdje geleden ook "op Speeddaten" geweest en... ook zij heeft een 'fijne man' leren kennen! Nu duimen we dus voor mijn broer:-)

Groetjes,
Ann

Sandra

Door al mijn vooroordelen niet verwacht

Een zeer zonnige middag,

Op 26/04/2012 trok ik redelijk sceptisch naar een van jullie avonden in Den Bosch. Ik was ingeschreven door vriendinnen.
Ik leerde er Bram kennen, ik hoef jullie niet te zeggen dat ik dit door al mijn vooroordelen niet verwacht had.
Wel volgende week trekken wij een fles cava open in de duinen voor ons 3 maand samen zijn.... Ik denk dat nu de tijd gekomen is om te zeggen BEDANKT SPEEDDATEN:o)
T leven met een lief kan best fijn zijn!!

Groetjes

Annelies en Wim

Het klikte enorm goed tussen ons

In april 2011 hebben wij meegedaan aan de Speeddaten voor de leeftijd 40-55jaar in Rotterdam. Dat is ons allebei goed bevallen. We hebben een paar keer afgesproken en het klikte enorm goed tussen ons.
Sinds 25 juni zijn we gelukkig samen en genieten er nog ieder moment van. Speeddaten is een zeer goede formule. Wij hebben natuurlijk wel geluk gehad dat het voor ons allebei de eerste keer raak is....

Annelies en Wim

Fanny

Falling in love

Hi, Frederic,

We would like to let you know that Fanny and Bart are falling in love
to each other immediately after the Speeddaten on 05/05/2010. We thank
you to have created this chance for us to meet.

with friendly regards,
Fanny

Pieter, Sofie en Evelien

Eerste dochter

Hoi,

Wij leerden elkaar bijna 4 jaar geleden kennen via Speeddaten. Ondertussen is onze eerste dochter 9 maanden.

Nogmaals bedankt om ons bij elkaar te brengen!

Groetjes,
Pieter, Sofie en Evelien

Stefanie

Het wordt echt he zo

Dag,

Weet je, het gaat nog altijd fantastisch tussen Geert en mij! Ik hoop écht écht dat dat zo blijft duren.
Ondertussen heb ik zijn kindjes al een eerste keer gezien (en maandag een tweede keer) en hij mijn ouders, broere en schoonzus... het wordt echt he zo:-)
Nog eens merci he voor de speeddate in Breda:-)!!

Groetjes
Stefanie

Nathalie

Happy in love

heyhey,

Ik wou maar even laten weten dat de speeddate van 10/02/2011 in Den Haag een succes was! Ik ben ondertussen 2 weekjes samen en happy in love! Bedankt alvast!!

Groetjes,
Nathalie

Louise

We genieten 100%

Hoi,

Eigenlijk heb ik wel leuk nieuws om te melden: ik ben momenteel geen vrijgezel meer en nog leuker: ik heb die jongen leren kennen tijdens jullie speeddate!  't Is allemaal nog heel pril, dus ik ben nog wel voorzichtig, maar voorlopig genieten we 100% van alle momenten dat we samen zijn... En wat de toekomst brengt, tja...: dat zullen we wel ontdekken, zeker!

Groetjes,
Louise

Bart

Hallo!

10 juli nam ik deel aan de speeddate in Amsterdam. Mijn eerste indruk was al onmiddellijk positief: een gezellige, ontspannen sfeer, goede organisatie en zelfs enkele nuttige tips net voor de dates! Die avond heb ik ook mijn huidige vriendin leren kennen, toevallig de eerste vrouw op mijn allereerste speeddate. Het klikte al op die eerste avond! Enkele afspraakjes later was die vonk alleen maar groter geworden en ondertussen zijn we toch al bijna 5 maanden samen.
Kortom: Dank u Speeddaten en hopelijk kunnen jullie nog meer mensen samenbrengen!

Mvg,
Bart

Greg & Eveline

In Juni 2014 zijn wij getrouwd

Beste,

In december 2011 heb ik op een Speeddate Eveline leren kennen!
In Juni 2014 zijn wij getrouwd.

Wij willen Jullie daarvoor danken en wensen jullie nog veel succes met jullie organisatie!

Geniet van 2015!

Mvg
Eveline en Greg

Sarah

Beste,

Op de Single borrel van 13/2/2015 werden er een aantal foto's genomen. Omdat ik en mijn vriend elkaar daar hebben leren kennen hoopten we daar enkele beelden van terug te kunnen vinden.
Hebben jullie de foto's ergens gepubliceerd?

Alvast hartelijk dank voor uw bericht.

P.S. Ik was daar overigens met 2 vriendinnen en ook zij hebben daar iemand leren kennen waar ze intussen een relatie met hebben, voor hen zou het ook leuk zijn mochten e foto's kunnen krijgen van het feestje.

Groetjes,
Sarah

Anke

Beste,

Ik wilde nog even een reactie geven op mijn speeddate van 22 oktober te Enschede. Dit was voor mij de allereerste keer en ik ging ernaartoe zonder enige verwachting, gewoon een leuke avond beleven en eens weten wat speeddating juist is. Heb dit altijd al eens willen doen. Dus was wel even spannend. Na de speeddate zijn we met nog een aantal mannen en vrouwen blijven plakken en hebben we veel fun en plezier gemaakt. Was echt tof. Uiteindelijk ben ik als laatste vrouw nog verder op stap geweest met 2 kameraden waar wel fun en plezier viel mee te maken. Het was dus een meer dan geslaagde avond. Met 1 van die 2 mannen heb ik sindsdien al elke dag contact en momenteel leven we precies in een sprookje. Ik had nooit verwacht dit nog ooit mee te kunnen maken. Het klikte meteen en na een paar dagen was wel snel duidelijk dat we voor elkaar kozen en zijn sinds die bewuste donderdag echt onafscheidelijk. Zodoende nog een mooie reactie voor jullie site van een geslaagde match;-)

Met vriendelijke groeten,

Anke en Koen

 

Karen & Stijn

Beste,

Mijn man en ik hebben elkaar via jullie leren kennen in december 2011.
Dit jaar trouwen we en we willen voor onze huwelijks-uitnodiging het thema speeddate naar voorbrengen.
We zouden daarvoor zo een 'gong' willen gebruiken die jullie gebruiken tijdens de speeddate voor het doorschuiven naar de volgende persoon.
Is het eventueel mogelijk die te lenen bij jullie?
We hebben deze slechts nodig voor de fotoshoot en kunnen die dus zeker binnen de 24uur terug bezorgen...

Het zou echt een super hulp zijn en onze uitnodiging volledig afmaken!

Alvast bedankt voor jullie antwoord!

Mvg
Karen & Stijn

Marleen

Hallo,

Ik heb genoten van je avondje speed-date in december. Ik heb er tot nu toe een hele lieve man aan overgehouden. Het klikt echt wel tussen ons. Het is nog pril, we weten niet wat de toekomst zal brengen, maar ik heb er goede hoop op. Bedankt voor de fijne avond die jullie ons bezorgd hebben.

Met vriendelijke groeten,

Marleen

Veronique & Peter

Het staat al lang op mijn "To-Do" lijstje om jullie een mailtje te sturen met het leuke nieuws dat ik die avond mijne Peter ben tegengekomen.

We hebben na de speeddate snel terug afgesproken en hebben uitgebreid de tijd genomen om mekaar te leren kennen.
3 maanden later werden we een koppel en dit zijn we een jaar later nog steeds. Ondertussen wonen we ook samen en zijn we op zoek naar een huisje samen.

We hebben samen een fantastisch jaar achter de rug en genieten van elk moment samen.
We zijn de perfecte match en dat voelt nog steeds fantastisch.

Zonder Speeddaten hadden we mekaar waarschijnlijk niet gevonden en daarvoor willen we jullie graag bedanken.

Groetjes,
Veronique

Stijn & Romy

Beste Frederic

Na meermaals te hebben deelgenomen aan speeddates van Speeddaten heb ik, Stijn, via SmartBeat een ongelofelijke 'klik' gemaakt met een geweldige meid, Romy:-).
We zijn jou en de hele Speeddaten-organisatie daar alvast erg dankbaar voor;-)!

Hieronder vind je ons persoonlijk tekstje, dat je integraal mag publiceren op de site, indien gewenst:-).
Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.
In het bijzonder ook graag onze expliciete dank aan Marc DP voor de voortreffelijke wijze waarop hij de speeddates steeds in een welkome en aangename sfeer erg vriendelijk en hartelijk begeleidt.

Ronduit top:D!

Groetjes
Stijn & Romy

Guy

Hallo.

Je had mij ingeschreven voor 13.10.in Eindhoven. Ik ging het nog betalen via de bank. Maar nu is het toch nog iets geworden met mijn match van vorige keer. Ik kan dus niet meedoen. Sorry voor de moeite.ik wil jou en iedereen die met jou samenwerkt heel erg bedanken.

Ik had al van alles geprobeerd en met wat jullie doen valt al de rest in het niets.ik had toen al een hele toffe avond en nu is het helemaal goed.

Guy

Wil jij ook jouw verhaal met de wereld delen?

Vertel ons hoe speeddaten jouw leven heeft veranderd en misschien krijgt ook jouw verhaal een plekje op deze pagina. Uiteraard plaatsen we jouw verhaal zoals je het ons doorstuurt, maar je naam, die veranderen we wel. Bij SmartVibes beschermen we immers altijd je privacy!

Lees gerust nog even verder en geniet van deze verhalen, maar vergeet je daarna zeker niet in te schrijven want de plaatsen voor onze volgende speeddates zijn snel volzet. Als je na het lezen van deze succesverhalen nog steeds niet overtuigd bent dat speed daten ook voor jou heel leuk kan zijn, dan bezoek je best eerst even onze Hoe werkt het pagina's.

Bekijk de cijfers van de maand...

94% zou ons aanbevelen

Dit vonden mensen van hun avond.

Op 410 reacties waren dit de resultaten.

  • 248 vonden de avond goed, zoals verwacht
  • 140 vonden de avond beter dan verwacht
  • 22 vonden de avond niet goed
  • 95% was tevreden over de avond
4
3
8
4
6
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen