Activiteiten voor singles

activiteiten voor singles

Het single leven zoals het is

Het is helemaal niet omdat je single bent, dat je voortdurend alleen op stap bent. Tegenwoordig valt er voor singles heel wat te beleven!

Natuurlijk is je agenda in de weekends beter gevuld, dan op doordeweekse avonden. Dan hebben je vrienden immers ook tijd en kan je met hen (en hun eventuele partners) in groep op stap.

En hoe zit het dan met activiteiten voor singles die je wél in de week kan inplannen?

Enkele activiteiten die je mét of zonder partner kan doen

  • Even genieten van een meeslepende film in de cinema? Je kan perfect alleen naar de bioscoop trekken en een film uitkiezen die helemaal je ding is. Met of zonder gezelschap, tijdens de film kan je toch niet bijkletsen…
  • Waarom breng je niet eens een bezoekje aan een museum? Als single kan je zo lang gapen naar de kunstwerken, foto’s of andere objecten als je zelf wil. Niemand die achter je veren zit.
  • Nodig jezelf uit voor een etentje of een bezoekje bij vrienden of familie. Ook al zit hun partner of gezin mee aan tafel, jij eet vanavond tenminste niet alleen!
  • Tijd om aan je conditie te werken? In de fitness ben je nooit alleen. Veel sportievelingen trekken alleen naar de fitness. Je geraakt er dus vast wel aan een gezellige babbel.
  • Heb je altijd al willen leren dansen/koken/zingen? Dit is je kans! Schrijf je in op een cursus!
  • Je kan wat vrienden/vriendinnen optrommelen om samen naar een after work party te trekken, maar dat hoeft niet. Naar een after work party komen heel wat mensen niet met hun partner, maar met hun collega’s. En singles vind je daar ook in overvloed. Extra voordeel? De after work fuiven zijn op tijd gedaan zodat je nog genoeg kan slapen om fris aan de volgende werkdag te beginnen.
  • En wat is eigenlijk mis met een gezellig avondje cocoonen op de bank? Haal de popcorn en je pyjama uit de kast en plof je neer voor de tv.

Speeddaten is dé singles activiteit bij uitstek

Speeddaten is zeker een goed idee. Tijdens een speeddate ontmoet je op 1 avond minstens 7 vrijgezellen uit jouw buurt en van jouw leeftijd en die kijken net als jij uit naar een gezellig avondje uit vol toffe babbels.

De SmartVibes speeddates gaan altijd door op een weekavond en op verschillende locaties in Vlaanderen. Er gaat er dus vast ook wel eentje door bij jou in de buurt.

Speeddating zorgt trouwens niet alleen voor een gevulde en vooral leuke avond, wie weet ontmoet je er wel iemand die vanaf nu met je mee op stap gaat!

Andere artikels in deze categorie