De top 5 goede voornemens van singles

voornemens voor singles

Heb jij je goede voornemens voor 2015 al gemaakt?

Het einde van het jaar is traditioneel gezien dé periode om even na te denken over het volgende nieuwe jaar en om enkele goede voornemens te maken. De klassiekers zoals starten met lopen, stoppen met roken en meer tijd vrijmaken voor je vrienden, heb je de vorige jaren vast al geprobeerd. Als je nog op zoek bent naar inspiratie, dan zet dit lijstje je ongetwijfeld goed op weg:

1 The power of lists

Bucket lists zie je overal verschijnen, maar heb jij er zo al eentje? Maak een lijstje met dingen die je in 2015 zeker wil doen en hang het op een plek in huis waar je dagelijks met je voornemens geconfronteerd wordt. De frigo of boven je bureau zijn de populairste plaatsen om zo’n lijstje op te hangen.

Je kan je lijstje best dagelijks tegenkomen en ook doorhalen welke punten je al verwezenlijkt hebt. Zo zie je vooruitgang en krijg je nieuwe energie om ook de andere puntjes op je lijstje te verwezenlijken.

2 Je dating avontuur actiever aanpakken

Misschien staat een nieuw lief wel bovenaan je wish list voor 2015, maar die Mr./Mrs. Right komt heus niet per toeval aan je voordeur staan. Stel daarom een actieplan op waarbij je op een leuke manier zoveel mogelijk nieuwe mensen gaat ontmoeten en neem jezelf voor om ook actief met enkele singles af te spreken voor een live date.

Een online dating profiel hebben is goed, maar enkel door ook je contacten ook effectief om te zetten in live ontmoetingen komt een nieuwe relatie in zicht.

Zet gerust een ambitieuze doelstelling op je lijstje om actiever te gaan daten. Enkele voorbeelden:

  • een datingprofiel aanmaken op verschillende datingsites. (Vergeet ook zeker de gratis datingsite SmartBeat niet.)
  • deelnemen aan een speeddate bij jou in de buurt.
  • deelnemen aan een singles feestje
  • elke maand minstens 1 keer op een echte date gaan met een van de contacten die je hebt verzameld via online dating / speeddating

3 Plan een reis of enkele leuke singles activiteiten

Je stelt het boeken van je reis uit omdat je niet weet of je tegen die tijd nog alleen bent of een relatiepartner hebt? Gewoon boeken die handel!

Ook al je in de tussentijd toch iemand tegen komt, kan je perfect lekker alleen op reis vertrekken. Hij/zij kan je hoogstens even moeten missen en dat is net goed voor je relatie. Kies een reisbestemming uit die jou écht aanspreekt en plan die onvergetelijke trip gewoon. Alleen op reis, maar liever niet helemaal alleen? Bekijk dan even ons single reizenaanbod op SmartGlobe .

4 Gedaan met verdedigen en zelfmedelijden

Je vrienden hebben het ongetwijfeld goed met je voor, maar met “Hoe komt het dat je nog altijd geen lief hebt” kom je niets vooruit. Wend die gesprekken af en werp meteen een ander gespreksonderwerp op.

Geef ook zelfmedelijden geen kans. Enkel door overtuigd happy single te zijn, straal je de juiste vibes uit om andere singles aan te trekken.

5 Koop af en toe een cadeautje voor jezelf

Je verdient het gewoon. Koop af en toe een leuk cadeautje voor jezelf. Je kan dat trouwens beter geregeld doen, want zo vermijd je een duurdere emo-shopping op een moment dat je iets minder sterk in je schoenen staat. Inplannen dus en op je lijstje schrijven!

Het lijken evidente en eenvoudige voornemens, maar eens je aan je lijstje begint, zal je zien dat ze best wat energie en doorzettingsvermogen vergen. Toch is succes gegarandeerd. Als je je beter in je vel voelt, straal je dat gewoonweg ook uit en dat is bijzonder aantrekkelijk!

Heb je in 2015 de m/v van je dromen te pakken? Laat het dan zeker even weten aan het SmartVibes team. Wij zijn altijd benieuwd naar jullie verhalen!

Ligt er al pen en papier klaar? Hup, hup, aan de slag!

Andere artikels in deze categorie