Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Nijmegen en regio Eindhoven

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

12/01 Speeddating Eindhoven, 20-30j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Vol

Leeftijd: 20-30j

Dommel 18
Dommelstraat 18
5611CK Eindhoven

woensdag 12 januari 2022 om 19:30

Prijs: EUR 33

Getuigenissen

  • Goed geregeld

    “Op de organisatie heb ik weinig tot niets aan te merken. Van aankomst tot het eind van de Speeddate: alles is heel goed geregeld.” Mieke - 35j

  • Niets op aanmerken

    “Concept en organisatie is goed; daar kan ik niets op aanmerken.” Lesley - 29j

  • Een identiteit

    “Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik was à la minute wel wat nerveus, maar de avond is heel goed meegevallen. Ik vond dat het heel goed georganiseerd werd en dat er ook duidelijk een identiteit achter de organisatie zat” Annelies - 36j

Speeddaten in Eindhoven: Dommel

Hun vaste gasten zijn het bewijs; bij Grill & Bar Dommel 18 eet je nooit maar één keer. Ze maken van uit eten gaan een culinaire verwennerij en van borrelen een buitengewoon fijne avond uit.” Gastvrijheid én gezelligheid zit in ons DNA, grillen in dat van Owen; onze chef du grill. Malse Black Angus steaks, boterzachte spareribs en huisgerookte zalm: bij Grill & Bar Dommel 18 houden we van goed eten. Met liefde en aandacht bereid én geserveerd. Bourgondisch genieten draait immers niet alleen om een heerlijk diner, we laten de sfeer graag net zo goed smaken. In ons restaurant serveren we onze ook onze poké bowls, soepen en kaasfondue met een glimlach. Dommels lekker, noemen we dat. Bij Grill restaurant & Bar Dommel 18 kom je thuis terwijl je écht uit bent. Waar heb je zin in?”

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

Matchen en daten maar

Dommelstraat 18, 5611CK Eindhoven
4
3
7
7
9
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen