Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Nijmegen en regio Eindhoven

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

02/01 Speeddaten Scheveningen, 40-55j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: 40-55j

La Tavola
Dr. Lelykade 24a
2583CM Scheveningen

zondag 2 januari 2022 om 14:30

Prijs: EUR 33

Getuigenissen

  • Tijdig, correct, vlot

    “De organisatie en delen van informatie is zeer tijdig en correct verlopen. het evenement is eveneens vlot verlopen en was goed ingedeeld.” Filip - 33j

  • Vlekkeloos georganiseerd

    “Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.” Stijn - 34j

  • Correct & stipt

    “2X een goede ervaring gehad bij jullie. Correct en stipt :)” Yannick - 33j

Speeddaten in Scheveningen: La Tavola

We heten je graag welkom op een nieuwe locatie: La Tavola in Scheveningen, aan de Tweede Haven. Dr. Lelykade 24 a. Een gezellig Italiaans restaurant met uitzicht op de jachthaven, waar je niet alleen intiem kan speeddaten, maar ook heerlijk kan eten. De Italiaanse kok en bediening slepen echt alles uit de kast om het ons naar de zin te maken. Heerlijke Italiaanse hapjes, een kaarsje, muziek en een extra galante service.

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

Matchen en daten maar

 

Dr. Lelykade 24a, 2583CM Scheveningen
4
3
7
1
9
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen