Speeddate vragen

Speeddate vragen

 

Hoeveel dates heb ik op een speeddate avond?
Je hebt ongeveer 15-20 dates, afhankelijk van de stad waarin je speeddate.

 

Wat gebeurt er als er toch te weinig inschrijvingen zijn?

Speeddaten.nl wil je minimaal 15 dates geven. Als dat toch niet lukt, dan verplaatsen we je reservering naar de volgende speeddate voor jouw leeftijdcategorie in de door jou gekozen locatie. We garanderen je dus altijd een speeddate. 

 

Op de matchkaart staan 20 dates, hoe kan het dat het er dan toch minder zijn en soms zelfs meer?

Wij herinneren alle singles die zich hebben ingeschreven een aantal dagen voor de speeddate aan het event en evt. aan hun betaling als deze nog open staat. Toch zijn er altijd singles die op het laatste moment besluiten niet te komen. Ook zijn er wel eens nieuwe deelnemers die zich bijvoorbeeld nog die zelfde dag hebben opgegeven, of eigenlijk op de reservlijst stonden. 

 

Waneer krijg ik mijn matches?
Deze proberen wij op werkdagen binnen 24 uur te verwerken. Door drukte kan het voorkomen dat het een dag later is. Ook bij speeddates in het weekend kan het voorkomen dat de matches op maandag worden verwerkt.W

 

 

Ik zie dat er over een uur een speeddate is, kan ik nog inschrijven?
Jazeker, je kunt tot op het laatst inschrijven. Neem voor de zekerheid een print van je bevestiging mee. De speeddate host noteert dan jouw naam op de matchkaart en geeft het aan de andere gasten door.

 

Ik heb gereserveerd, maar het komt toch niet uit. Kan ik de speeddate verplaatsen?

Jazeker, tot onze service behoort dat je kostenloos je reservering tot en met 4 dagen voor de speeddate zelf kunt verplaatsen via je profiel. Je ontvangt dan een actiecode twv de reservering waarmee je een nieuwe reservering kunt maken. Deze actiecode is onbeperkt geldig!

 

Waarom kan ik niet tot het laatst kosteloos annuleren?

Speeddaten.nl wil de speeddaters die wél komen, voldoende dates bieden, voor de échte speeddate ervaring. Niets is vervelender dan dat je vol enthousiasme naar een speeddate komt, en je hebt maar 10 dates, omdat er 8 mensen op het laatst hebben afgezegd. 

 

Krijg ik een profiel? Wat is dat en zien andere mensen deze ook?

Jouw profiel is alleen voor jezelf! Wij hebben dit speciaal voor onze gasten ontwikkeld (zodat je zelf je reservering(en) en gegevens kunt aanpassen. Ook vind je hier binnen 24 uur na de speeddate je matches terug, met foto! Een foto uploaden is niet verplicht en de foto is alleen zichtbaar voor je matches. Gewoon een leuke extra service van Speeddaten.nl.

Je ontvangt na een reservering de inloggegevens van jouw profiel! 

 

Mijn actiecode werkt niet

Ben je wel eerst ingelogd? Een actiecode is persoonsgebonden. Lukt het alsnog niet, mail gerust even naar info@speeddaten.nl, wij helpen je graag verder.

 

Ik heb nog geen bevestiging van de reservering ontvangen
Zit deze misschien in je spamfolder? Vooral bij gasten met een xs4all account belandt de bevestiging hier vaak in. De bevestiging wordt automatisch verzonden, het kan ook zijn dat het mailadres niet goed is doorgegeven of dat er iets mis is gegaan met de betaling. Stuur even een mail naar info@speeddaten.nl dan checken wij het direct.


Moet ik de bevestiging meenemen naar de speeddate?

Nee dat is niet nodig, wij hebben alle gegevens op de locatie.


Voor welke leeftijden is speeddaten?

Speeddaten is voor alle volwassenen tussen de 20 en 60 jaar. We houden een marge aan van 2 jaar jonger of ouder bij de aangegeven leeftijdcategorie. 

 

Krijg ik nog een routebeschrijving?
Een aantal dagen voor de speeddate ontvang je een herinnering/bevestiging van de speeddate met daarin nogmaals de locatie, routebeschrijving, aanvangstijd etc.


Moet ik legitimatie meenemen naar de speeddate?
Nee, wij hebben de reservering op jouw naam staan, jouw aanwezigheid is voldoende.


Ik ben een jaar ouder dan de aangegeven leeftijd, mag dat?
Wij hebben als stelling: dat men 2 jaar ouder mag zijn dan de aangegeven leeftijdscategorie.


Ik heb geen HBO opleiding, mag ik nu niet mee doen?
De speeddaters hebben gemm. een HBO opleidingsniveau, dit betekent niet dat je ook een HBO opleiding moet hebben genoten. Onze ervaring heeft wel geleerd dat het 'opleidingsniveau' van belang is bij het wel of niet matchen.

 

Kan ik op een reservelijst komen?

Ja hoor, door op de reservelijst button te klikken wordt je op de reservelijst geplaatst en ontvang je automatisch een mail als er een plaatsje vrijkomt, waarna je de betaling kunt afronden.

 

Mag ik weten wie er een ja bij mij heeft ingevuld?
Wij delen alleen voornaam en mailadressen bij een wederzijdse ja. Als iemand een foto heeft geupload, dan staat er ook nog een foto bij als geheugensteuntje. Ook ontvang je het aantal ja's (zonder namen) die je deze speeddate hebt ontvangen.

 

Ik twijfel of ik een ja zal zetten.
Tijdens de avond heb je heel veel indrukken. Bedenk je wat voor jou een 'ja' is. Het kan ook een begin zijn van een leuk contact, het hoeft niet direct die droomvrouw of man zijn.

 

Mag ik een vriend(in) meenemen?
Als hij/zij ook gaat speeddaten, dan is dat natuurlijk prima. Gaat diegene mee voor support, dan niet. Het is niet leuk voor de deelnemers als er gasten langs de zijlijn meekijken.

 

Mag ik naast mijn vriend(in) zitten?
Ja hoor, dat is geen probleem. Dat regelen wij bij binnenkomst.

 

Ik had minder dan 18 dates, jullie beloven er toch minimaal 18?
Bij 30 reserveringen (15/15) gaat de speeddate door. Helaas kan het voorkomen dat er een aantal personen niet op komt dagen. Dat is voor ons ook niet te voorzien helaas.

 

Gaat een speeddate wel eens niet door?
Ja, het kan voorkomen dat er te weinig aanmeldingen zijn of veel last minute annuleringen, waardoor wij genoodzaakt zijn een speeddate een aantal weken te verplaatsen. Wij brengen je hiervan 2 dagen van tevoren op de hoogte. Je ontvangt een email waarbij je ervoor kunt kiezen de speeddate te verplaatsen naar een andere gelegenheid. Mocht het helemaal niet schikken dan kun je ook het inschrijfgeld retour ontvangen.

 

Hoeveel matches heb je gemiddeld?

Bij ons heeft 91% van de speeddaters minimaal 1 match, velen hebben meerdere matches.

5
1
3
1
7
Singles gingen je voor!
51 upcoming single events! bekijk ze hier
5
1
3
1
7
Singles gingen je voor!
Home Agenda Locaties Ervaringen Kadobon Zakelijk speeddaten Wie zijn wij Contact FAQ Inloggen