Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Leeuwarden, Den Haag en Breda

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

01/11 Speeddaten in Apeldoorn, 25-35j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Vol

Leeftijd: 25-35j

Pool KV
Beekpark 13
7311 BZ Apeldoorn

dinsdag 1 november 2022 om 19:30

Prijs: EUR 29

Getuigenissen

  • Eigenlijk niets op aanmerken

    “Het is een zeer goeie organisatie en ik kan er eigenlijk niets op aan merken.” Elke - 26j

  • Ik mag ze wel

    “De personen die de speeddates in goede banen leiden zijn altijd zeer vriendelijk, ik mag ze wel!” Cindy - 23j

  • Vlekkeloos georganiseerd

    “Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.” Stijn - 34j

Vele activiteiten in het enige echte poolcafé van Apeldoorn!

Voor een avondje poolen, biljarten of snookeren moet je bij het PoolKV zijn. Een aanbod van maar liefst 18 pooltafels, één biljarttafel, twee snookertafels en acht dartbanen. Geniet van een lekker drankje en probeer ondertussen je tegenstanders te verslaan. Meer van een rustig bordspelletje? Ook deze hebben ze bij het PoolKV op voorraad! Ook kan je als voetballiefhebber bij het PoolKV terecht. Op de drie tv-schermen worden regelmatig voetbalwedstrijden uitgezonden! 

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 20 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Beekpark 13, 7311BZ Apeldoorn
4
2
3
8
8
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen