Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Nijmegen en regio Eindhoven

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

26/11 Speeddate in Zeeland/Goes (Het Postkantoor), 33-45j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: 33-45j

Grand Café Het Postkantoor
Grote Markt 14
4461 AJ Goes

maandag 25 november 2024 om 19:30

Prijs: EUR 33

Getuigenissen

  • Top geregeld

    “Langs deze weg even graag melden dat uw evenementen heel gezellig zijn, Top geregeld.” Kris - 53j

  • Een identiteit

    “Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik was à la minute wel wat nerveus, maar de avond is heel goed meegevallen. Ik vond dat het heel goed georganiseerd werd en dat er ook duidelijk een identiteit achter de organisatie zat” Annelies - 36j

  • Zeer goed

    “De organisatie is zeer goed.” Simon - 37j

Welkom bij Het Postkantoor!

In een prachtig oud pand aan de Grote Markt in Goes is Grand Café Het Postkantoor gevestigd: dé plek om samen te eten, drinken, lachen, dansen en jeu-de-boulen! Het vernieuwde Postkantoor is een uniek concept in Zeeland. De lunch- en dinerkaart hebben een Italiaans tintje, aan de indoorbarbecuetafels bereid je je eigen vlees en bij de biertafels tap je zelf bier. En dat alles te midden van kleurrijke street art en design.

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Grote Markt 14, 4461 AJ Goes
4
3
8
0
4
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen