Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Leeuwarden

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

21/11 Speeddaten in Maastricht, 33-45j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Nog plaats

Leeftijd: 33-45j

Harvey Kitchen & Bar
Hertogsingel 58-C
6214AE Maastricht

maandag 21 november 2022 om 19:30

Prijs: EUR 29

Getuigenissen

  • Ik mag ze wel

    “De personen die de speeddates in goede banen leiden zijn altijd zeer vriendelijk, ik mag ze wel!” Cindy - 23j

  • Goed geregeld

    “Op de organisatie heb ik weinig tot niets aan te merken. Van aankomst tot het eind van de Speeddate: alles is heel goed geregeld.” Mieke - 35j

  • Vlekkeloos georganiseerd

    “Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.” Stijn - 34j

Speeddate in Harvey Kitchen & Bar

Harvey kitchen & bar is een gezellig eetcafé, geïnspireerd door de serie suits, gelegen aan de hertogsingel. Bij ons kun je terecht voor een lekker broodje tijdens de lunch, een meesterlijke burger met een goed speciaalbiertje tijdens het diner en sluit je de avond af met verse tapas en een heerlijke gin & tonic.

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 10 tot 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n vijf minuten, je geeft aan of het een match is en de heren gaan door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor mag niet ontbreken voor een geslaagde speeddate.

 

Schrijf nu in
Hertogsingel 58C, 6214AE Maastricht
4
2
1
2
9
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen