21/08 Speeddaten in Zeeland/Goes (Het Postkantoor), 25-35j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Vol

Leeftijd: 25-35j

Grand Café Het Postkantoor
Grote Markt 14
4461 AJ Goes

maandag 21 augustus 2023 om 19:30

Prijs: EUR 32

Getuigenissen

  • Eigenlijk niets op aanmerken

    “Het is een zeer goeie organisatie en ik kan er eigenlijk niets op aan merken.” Elke - 26j

  • Voldoende privacy

    “Organisatorisch zat het goed in elkaar. Leuk concept, voldoende privacy” Sofie - 24j

  • Vlekkeloos georganiseerd

    “Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.” Stijn - 34j

Welkom bij Het Postkantoor!

In een prachtig oud pand aan de Grote Markt in Goes is Grand Café Het Postkantoor gevestigd: dé plek om samen te eten, drinken, lachen, dansen en jeu-de-boulen! Het vernieuwde Postkantoor is een uniek concept in Zeeland. De lunch- en dinerkaart hebben een Italiaans tintje, aan de indoorbarbecuetafels bereid je je eigen vlees en bij de biertafels tap je zelf bier. En dat alles te midden van kleurrijke street art en design.

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Grote Markt 14, 4461 AJ Goes
4
2
7
2
2
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen