Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Leeuwarden

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

20/12 Leiden 33-45j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Nog plaats

Leeftijd: 33-45j

Pipa Streetfood Bar
Morsstraat 60
2312 BN Leiden

dinsdag 20 december 2022 om 19:30

Prijs: EUR 29

Getuigenissen

  • Een identiteit

    “Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik was à la minute wel wat nerveus, maar de avond is heel goed meegevallen. Ik vond dat het heel goed georganiseerd werd en dat er ook duidelijk een identiteit achter de organisatie zat” Annelies - 36j

  • Tijdig, correct, vlot

    “De organisatie en delen van informatie is zeer tijdig en correct verlopen. het evenement is eveneens vlot verlopen en was goed ingedeeld.” Filip - 33j

  • perfecte organisatie

    “Proficiat met de perfecte organisatie van de speeddate gisteren in Amsterdam ” Sigrid - 38j

Culinaire wereldreis bij Pipa!

Pipa Streetfood Bar is de nieuwste streetfoodbar van Leiden. Zij creëren een culinaire reis rond de wereld voor onze gasten. Tijdens een trip naar het Braziliaanse dorpje Pipa hebben ze de lekkerste streetfood ooit geproefd. Dit inspireerde ons om het concept van ons restaurant om te zetten naar een streetfood bar. Pipa Streetfood Bar heeft de populairste wereldhapjes voor jou op een rijtje gezet. Loop je een rondje Singelpark? Dan is Pipa de perfecte plek voor een pauze!

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Morsstraat 60, 2312BN Leiden
4
2
0
2
2
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen