12/06 Speeddaten in Amsterdam 45-55j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Vol
Mannelijk Plaats mannen Laatste plaatsen

Leeftijd: 45-55j

SKY Restaurant Pi
Schepenbergweg 50
1105 AT Amsterdam

maandag 12 juni 2023 om 19:30

Prijs: EUR 32

Getuigenissen

  • Top geregeld

    “Langs deze weg even graag melden dat uw evenementen heel gezellig zijn, Top geregeld.” Kris - 53j

  • Een identiteit

    “Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik was à la minute wel wat nerveus, maar de avond is heel goed meegevallen. Ik vond dat het heel goed georganiseerd werd en dat er ook duidelijk een identiteit achter de organisatie zat” Annelies - 36j

  • perfecte organisatie

    “Proficiat met de perfecte organisatie van de speeddate gisteren in Amsterdam ” Sigrid - 38j

Hoogwaardig daten in de sky!

Een futuristische toren met een prachtig uitzicht op het opkomende stadsdeel Amsterdam Zuidoost: in SKY Restaurant Pi zal je diner altijd een bijzondere ervaring zijn. In het restaurant kun je luxueus dineren op grote hoogte. De internationaal geïnspireerde gerechten worden in de open keuken bereid, waarbij voornamelijk de nadruk wordt gelegd op gezonde gerechten. Bovendien is SKY Restaurant Pi uitstekend te bereiken via de snelwegen A2 en A9.

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Schepenbergweg 50, 1105AT Amsterdam
4
2
7
1
6
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen