Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Nijmegen en regio Eindhoven

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

11/07 Speeddating in Leeuwarden, 25-35j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Laatste plaatsen
Mannelijk Plaats mannen Vol

Leeftijd: 25-35j

Grootte Wielen
Butlan 1
8926 XH Leeuwarden

donderdag 11 juli 2024 om 19:30

Prijs: EUR 33

Getuigenissen

  • Zeer goed

    “De organisatie is zeer goed.” Simon - 37j

  • Goed geregeld

    “Op de organisatie heb ik weinig tot niets aan te merken. Van aankomst tot het eind van de Speeddate: alles is heel goed geregeld.” Mieke - 35j

  • Top geregeld

    “Langs deze weg even graag melden dat uw evenementen heel gezellig zijn, Top geregeld.” Kris - 53j

Adembenemende hotspot buiten de stad!

Even écht de tijd nemen voor elkaar en voor jezelf, dat is voor bij Groote Wielen het groote genieten. Dus duik weg in een intiem hoekje, of laten we samen al je vrienden groots ontvangen. Wanneer je hier aanschuift, kijk dan eens rustig om je heen. De natuur is hier elk seizoen adembenemend mooi. Tijdens een zwoele zomeravond zit je met een schitterend uitzicht op het terras en in de winter strijk je neer naast het knisperende haardvuur.

Maar eerst...Speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

Matchen en daten maar

Schrijf nu in
Butlan 1, 8926XH Leeuwarden
4
3
8
0
4
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen