Singleborrels alert!

6 oktober: Rotterdam

06/11 Speeddating in Arnhem, 35-45j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Nog plaats

Leeftijd: 35-45j

Café Arnhem
Korenmarkt 18
6811 GV Arnhem

maandag 6 november 2023 om 19:30

Prijs: EUR 32

Getuigenissen

  • Niets op aanmerken

    “Concept en organisatie is goed; daar kan ik niets op aanmerken.” Lesley - 29j

  • Een identiteit

    “Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik was à la minute wel wat nerveus, maar de avond is heel goed meegevallen. Ik vond dat het heel goed georganiseerd werd en dat er ook duidelijk een identiteit achter de organisatie zat” Annelies - 36j

  • Vriendelijk

    “Zeer vriendelijk en duidelijk ” Ann - 26j

Kwalitatief en voordelig genieten!

Kwaliteit en originaliteit hoeven niet duur te zijn. Dat bewijzen ze graag in het restaurant van Café Arnhem. Proef de mooie gerechten van hun ‘Big Green Egg', een gegarandeerde culinaire verrassing. Geniet van een goed glas wijn, een fris speciaalbiertje of bijzondere cocktails.

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Korenmarkt 18, 6811GV Arnhem
4
3
0
9
5
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen