06/09 Speeddate in Eindhoven (Stadscafé Spijker), 30-40j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Nog plaats

Leeftijd: 30-40j

Stadscafé Spijker
Stratumseind 15-21
5611 EN Eindhoven

woensdag 6 september 2023 om 19:30

Prijs: EUR 32

Getuigenissen

  • Een identiteit

    “Het was de eerste keer dat ik deelnam. Ik was à la minute wel wat nerveus, maar de avond is heel goed meegevallen. Ik vond dat het heel goed georganiseerd werd en dat er ook duidelijk een identiteit achter de organisatie zat” Annelies - 36j

  • Vriendelijk

    “Zeer vriendelijk en duidelijk ” Ann - 26j

  • Top geregeld

    “Langs deze weg even graag melden dat uw evenementen heel gezellig zijn, Top geregeld.” Kris - 53j

Speeddaten in Eindhoven: Stadscafé Spijker

Stadscafé Spijker staat bij velen nog in het geheugen gegrift als de nostalgische ijzerwarenhandel ‘Het Spijkertje'. De Spijker is een laagdrempelig en informeel café met betaalbare en eerlijke maaltijden gemaakt van dagverse ingrediënten. Binnen Eindhoven ook wel de huiskamer van de stad waar altijd iets te doen is! Proosten met een van de honderden speciaalbiertjes, geniet van de heerlijke bites aan de bar, flipper aan de flipperkast, waag je aan de pubquiz of feesten tot diep in de nacht. Het kan én mag allemaal bij Stadscafé de Spijker.

Maar eerst...Speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

Matchen en daten maar

Schrijf nu in
Stratumseind 15-21, 5611EN Eindhoven
4
2
5
0
7
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen