Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Nijmegen en regio Eindhoven

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

04/06 Speeddaten in Alkmaar, 25-35j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Vol

Leeftijd: 25-35j

Eetcafee Pluim
Ritsevoort 12
1811 DN Alkmaar

dinsdag 4 juni 2024 om 19:30

Prijs: EUR 33

Getuigenissen

  • Vlekkeloos georganiseerd

    “Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.” Stijn - 34j

  • Punctueel verzorgd

    “Duidelijke website, Discretie, Goede organisatie, alles punctueel verzorgd” Sandra - 42j

  • Vriendelijk

    “Zeer vriendelijk en duidelijk ” Ann - 26j

Welkom bij Eetcafé Pluim.

Een sfeervolle plek voor koffie met gebak, lunches, borrels en diners, voor jong en oud. Eetcafé Pluim heeft een uitgebreide menukaart, waarbij kip zeer vaak voorkomt. Kip in diverse soorten en maten, en uit alle windstreken. Op deze manier kunt u kennismaken met kipgerechten vanuit de hele wereld, met hun eigen specifieke kenmerken en smaken. We gebruiken hiervoor speciale boerenland kip, en Franse poussins.

Achterin bevindt zich een gezellige ruimte waar de speeddate kan plaatsvinden. Naborrelen doe je in aan de gezellige bar voorin.

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Ritsevoort 12, 1811DN Alkmaar
4
3
8
0
4
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen