03/04 Speeddating in Leiden (Grand Café Van Buuren),

Vrouwelijk Plaats vrouwen Vol
Mannelijk Plaats mannen Nog plaats

Leeftijd: 43-55j

Grand Café Van Buuren
Stationsweg 7
2312 AS Leiden

maandag 3 april 2023 om 19:30

Prijs: EUR 32

Getuigenissen

  • Punctueel verzorgd

    “Duidelijke website, Discretie, Goede organisatie, alles punctueel verzorgd” Sandra - 42j

  • Goed geregeld

    “Op de organisatie heb ik weinig tot niets aan te merken. Van aankomst tot het eind van de Speeddate: alles is heel goed geregeld.” Mieke - 35j

  • Voldoende privacy

    “Organisatorisch zat het goed in elkaar. Leuk concept, voldoende privacy” Sofie - 24j

Nieuwstalgisch Grand Café

Van Buuren is een grand café op een steenworp afstand van het Station Leiden Centraal. Het historische pand uit 1895 ademt de sfeer van vroeger, maar dan met een modern jasje. Dit contrast noemen zij nieuwstalgisch. Voor diverse gelegenheden biedt Grand Café Van Buuren een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Of het nu gaat om koffie met gebak, een zakenlunch, een uitgebreid diner of juist een snelle hap, of 1 van hun High's: alles is mogelijk bij Grand Café Van Buuren!

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Stationsweg 7, 2312AS Leiden
4
2
4
7
0
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen