Vacature event hosts (ZZP'er) voor regio Leeuwarden

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die de organisatie, ontvangst en begeleiding van een reeks speeddates op zich kunnen nemen.

Lees meer »

03/04 Speeddaten in Leiden (Grand Café Van Buuren), 43-55j

Vrouwelijk Plaats vrouwen Nog plaats
Mannelijk Plaats mannen Nog plaats

Leeftijd: 43-55j

Grand Café Van Buuren
Stationsweg 7
2312 AS Leiden

maandag 3 april 2023 om 19:30

Prijs: EUR 29

Getuigenissen

  • Zeer goed

    “De organisatie is zeer goed.” Simon - 37j

  • Eigenlijk niets op aanmerken

    “Het is een zeer goeie organisatie en ik kan er eigenlijk niets op aan merken.” Elke - 26j

  • Vlekkeloos georganiseerd

    “Wij willen hiermee onze dankbaarheid uitspreken voor de steeds vlekkeloos georganiseerde speeddates van SmartVibes en de bijzonder handige aanvulling daarop in de vorm van SmartBeat.” Stijn - 34j

Nieuwstalgisch Grand Café

Van Buuren is een grand café op een steenworp afstand van het Station Leiden Centraal. Het historische pand uit 1895 ademt de sfeer van vroeger, maar dan met een modern jasje. Dit contrast noemen zij nieuwstalgisch. Voor diverse gelegenheden biedt Grand Café Van Buuren een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Of het nu gaat om koffie met gebak, een zakenlunch, een uitgebreid diner of juist een snelle hap, of 1 van hun High's: alles is mogelijk bij Grand Café Van Buuren!

Maar eerst.... speeddaten!

Je spreekt tussen de 8 en 15 andere singles. Ieder gesprek duurt zo'n 5 à 7 minuten. Je maakt een aantekening na het gesprek en dan gaan de heren door naar de volgende date. De dames kunnen 'lekker blijven zitten'. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om met je date een drankje te pakken. Je krijgt je eerste drankje van speeddaten.nl en ook het hapje tussendoor laten we met liefde serveren. Als je thuis bent kun je doorgeven wie je leuk vond en bij een wederzijdse interesse sturen we de contactgegevens door.

 

Schrijf nu in
Stationsweg 7, 2312AS Leiden
4
2
0
4
8
Singles gingen je voor!
HomeAgendaInschrijvenHoe werkt het?SuccesverhalenOver onsInloggen