Utrecht, Winkel van Sinkel

Utrecht, Winkel van Sinkel

Speeddaten

Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert iedere week speeddates in Utrecht bij de Winkel van Sinkel en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg!

Speeddate in Utrecht bij de Winkel van Sinkel

Midden in het centrum aan de gezellige Oudegracht van Utrecht ligt de Winkel van Sinkel! Je wordt ontvangen door één van onze leuke gastvrije hosts met een welkomsdrankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-)

Ongeveer 1 keer in de 2 maanden organiseren we hier ook onze singleborrel. Je ontmoet hier singles van 20-49 jaar uit Utrecht en omstreken. Een super gezellige avond uit met leuke ijsbrekers en een DJ voor een relaxe sfeer!

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

 

Parkeren 

Je kan de auto parkeren in Parkeergarage Springweg. Deze ligt op 10 minuten afstand van de Winkel van Sinkel.

Deze garage staat aangegeven vanaf de Catharijnesingel en is 24 uur per dag geopend.

 

Route en locatie google mapsGrotere kaart weergeven

 

5
5
1
4
8
Singles gingen je voor!
57 upcoming single events! bekijk ze hier
5
5
1
4
8
Singles gingen je voor!
Home Agenda Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen