Rotterdam, 't Fust

Rotterdam, 't Fust

 

Speeddaten

Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert regelmatig speeddates in Rotterdam bij 't Fust en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg!

 

Speeddate in Rotterdam bij 't Fust
Je wordt ontvangen door onze leuke speeddate-host een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-))

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

 

Route en Parkeren 
In het gebied geldt betaald parkeren. Nabijgelegen parkeergarage: 

Parkeergarage Kruiskade, Adres: Kruiskade 21

Speeddate Agenda
26 september 2019
Speeddaten Rotterdam
25 - 40 jaar
Adres
Rotterdam, 't Fust Stadhuisplein 21, 3012 AR
Datum & tijd
donderdag 26 september 20:00 - 23:00 uur
Vrouwen
Nog plaats
Mannen
Vol
Regular Tickets € 27,50
Tickets Meer informatie
4
8
2
6
9
Singles gingen je voor!
68 upcoming single events! bekijk ze hier
4
8
2
6
9
Singles gingen je voor!
Home Reserveren Agenda Locaties Ervaringen Kadobon Wie zijn wij Contact FAQ Inloggen