Millers Beach

Millers Beach

Speeddaten

Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert iedere week speeddates in Den Haag bij Grandcafé De Tijd en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg!Speeddate in Den Haag bij Millers Beach

Millers Beach gelegen aan het Zuiderstrand bij Kijkduin is de perfecte strandtent als het gaat om vrij zicht, diverse terrassen, optimale service en de unieke locatie. Je wordt ontvangen door één van onze leuke gastvrije hosts met een welkomsdrankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 25 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de pauze kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-)

Na de speeddate, welke wij in de leeftijfdscategorie 20-35 jaar en 30-49 jaar organiseren volgt de beach borrel je ontmoet hier singles van 20-49 jaar. Een super gezellige avond uit aan het strand met leuke ijsbrekers en een DJ voor een relaxe sfeer!

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

 

Parkeren 

Millers Beach is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kom je met de auto dan is er ruim gratis parkeergelegenheid.


5
1
9
9
1
Singles gingen je voor!
30 upcoming single events! bekijk ze hier
5
1
9
9
1
Singles gingen je voor!
Home Agenda Online speeddaten Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen