Amsterdam, Level Eleven

Amsterdam, Level Eleven

Speeddaten

Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert iedere week speeddates in Amsterdam bij Level Eleven en  is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg!

 

Speeddate in Amsterdam bij Level Eleven
Je wordt op de 11de etage ontvangen door onze leuke speeddate-host een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 15-20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-)

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

 

Parkeren 

Vlakbij Level Eleven parkeren bij Parkeergarage P1 tegenover het Centraal Station (1 minuut lopen), de prijs voor een dagkaart bedraagt € 25,00. Er kan ook een parkeerkaart bestelt worden op de website van parkeergarage P1 Amsterdam centrum voor € 20,00 voor een dagkaart.

Een andere optie is voor € 8,- per dag parkeren op een P+R- terrein net buiten het centrum. Het parkeerterrein is bewaakt en jullie krijgen gratis OV- kaartjes. Vanaf hier is het nog ±15 minuten reizen naar Level Eleven met het openbaar vervoer.


Amsterdam Leveleleven

4
9
1
1
8
Singles gingen je voor!
51 upcoming single events! bekijk ze hier
4
9
1
1
8
Singles gingen je voor!
Home Reserveren Agenda Locaties Ervaringen Kadobon Wie zijn wij Contact FAQ Inloggen