Voorwaarden

Voorwaarden


De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij de reservering van een event bij Speeddaten.nl:


Reservering speeddate

 

Betaling

De betaling van de speeddate verloopt via Buckaroo, een beveiligde betaalprovider. Het is mogelijk om met ideal of eenmalige machtiging te betalen. De reservering van een speeddate is inclusief transactie- en administratiekosten a 4,50.
 

Annulering vanuit overmacht

Er zijn gevallen waarbij speeddaten.nl door overmacht genoodzaakt is om een speeddate te verplaatsen naar een andere datum. Dit speelt bijvoorbeeld tijdens de crisis in Nederland vanwege het Corona virus. Speeddaten.nl kan gedurende een periode geen speeddate events meer uitvoeren. Omdat zij daartoe gedwongen wordt vanuit overheidswege, of vanwege redenen zoals jouw gezondheid of ander maatschappelijk belang. Speeddaten.nl biedt je een vervangende speeddate aan, zodat je inschrijfgeld niet verloren gaat. Gezien het grote aantal klanten, kan speeddaten.nl in die extremere gevallen, geen geld terug geven. 

 

 

Annulering door de speeddater zelf

Je kunt tot drie dagen voor het evenement annuleren via jouw profiel op Speeddaten.nl, waarbij je een actiecode ontvangt waarmee je een nieuwe reservering kunt maken. Bij annulering binnen 3 dagen voor de speeddate is dit niet meer mogelijk. Speeddaten.nl geeft geen geld retour bij annulering.

 

Annulering door speeddaten.nl zelf ivm te weinig deelnemers 

Wij streven ernaar je een volledige speeddate aan te bieden. Indien er minder dan 30 personen hebben gereserveerd, annuleren wij de speeddate twee dagen van te voren en verplaatsen de speeddate naar de eerstvolgende gelegenheid. Je ontvangt een email waarbij je er ook voor kunt kiezen de speeddate te verplaatsen naar een andere gelegenheid. Mocht het niet schikken dan kun je ook het inschrijfgeld retour ontvangen.

 

Wijziging

Je kunt tot drie dagen voor de speeddate de speeddate omzetten naar een andere datum via jouw profiel op Speeddaten.nl. Je ontvangt daarbij een actiecode waarmee je een nieuwe reservering kunt maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 


Matchmail

Je hebt ons de juiste contactgegevens verschaft waardoor wij in staat zijn de matchmail na een speeddate binnen 24 uur te verwerken (op werkdagen). Aan deze 24 uur kunnen geen rechten worden ontleend.


Aanschaf borrelticket


Annulering

Je kunt tot drie dagen voor het evenement annuleren via jouw profiel op Speeddaten.nl, waarbij je een actiecode ontvangt waarmee je een nieuwe reservering kunt maken. Bij annulering binnen 3 dagen voor het event is dit niet meer mogelijk. Speeddaten.nl geeft geen geld retour bij annulering.

 

Wijziging

Je kunt tot drie dagen voor het event deze wijzigen via jouw profiel op Speeddaten.nl. Je ontvangt daarbij een actiecode waarmee je een nieuwe reservering kunt maken.Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 


Nieuwsbrief

Als je akkoord bent gegaan met het ontvangen van de agenda, ontvang je automatisch de nieuwsbrief van Speeddaten.nl, zodat je op de hoogte blijft van de events, nieuws en acties van Speeddaten.nl.  Hiervoor kunt je je direct uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief of het aanpassen op jouw profiel op Speeddaten.nl .Voor uitschrijven nieuwsbrief  log in

 

Het team van Speeddaten.nl doet altijd haar uiterste best iedereen een mooie event ervaring te bezorgen. Speeddaten.nl gaat discreet en met respect om met haar klanten en persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor eigen communicatiedoeleinden en niet verstrekt aan derden.

 

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Speeddaten.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. 


Aansprakelijkheid

Speeddaten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld ivm het aantal dates op een avond. Speeddaten.nl streeft naar een bezetting van minimaal 15 dates, indien er door omstandigheden en overmacht minder dates aanwezig zijn, kan Speeddaten.nl niet aansprakelijkheid worden gesteld. Wel kan er een compensatie worden aangeboden in de vorm van een tegoed, waartoe Speeddaten.nl niet verplicht is. Er is geen recht op restitutie.

 

5
5
1
4
8
Singles gingen je voor!
57 upcoming single events! bekijk ze hier
5
5
1
4
8
Singles gingen je voor!
Home Agenda Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen