Speeddate informatie

Speeddate informatie

Ontmoet 12 tot 20 leuke dates van jouw leeftijd (in Coronatijd soms max 15)

Met al ruim 10 jaar speeddate ervaring en ontelbare successtories tot gevolg, is Speeddaten.nl dé speeddate specialist van Nederland voor singles tussen de 20 en 60 jaar. Kom ook daten in 1 van onze sfeervolle locaties, waar je met een lekker drankje wordt ontvangen door de leuke hosts van Speeddaten.nl. Gesprekken van zo'n vier tot vijf minuten en tussendoor wat pauzemomenten om met je date een drankje te pakken. Van speeddaten.nl krijg je alvast een consumptiebon voor je eerste drankje.


Beleef een gezellige avond uit in een relaxte en ongedwonge sfeer en wie weet vind jij wel de ware liefde. Uniek bij Speeddaten.nl: de speeddaten.nl matchapp welke in de loop van 2020 in gebruik wordt genomen. Zelf je matches invoeren en de zelfde avond nog weten met wie je een match hebt. Al you need is love...

 

Deze periode

Natuurlijk neemt speeddaten.nl en ook onze locaties alle benodigde voorzorgmaatregelen om te zorgen dat jij echt onbezorgd kan speeddaten. Naast de gebruikelijke RIVM richtlijnen die jij zelf natuurlijk in acht neemt, hebben wij ook gezorgd voor voldoende afstand, persoonlijke beschermingsmiddelen voor jou en je date en hygiëne maatregelen voor het materiaal en meubilair. Onze host loopt ze met jou op de avond zelf nog even door.Kosten

Regular tickets kosten € 27,50, maar soms kan je al een avond daten voor € 22,50! (early bird of last minute deal) Dit is inclusief een welkomstdrankje en een hapje. (tijdens Corona tijd soms twee drankjes) En natuurlijk heb je hiervoor ongeveer 10 tot 20 dates, begeleiding door de leuke hosts van Speeddaten.nl in een sfeervolle locatie en de matchmail met foto's! Er komen verder géén reserverings- en administratiekosten bij.


Matches met foto direct via jouw speeddaten.nl matchapp

Nieuw en uniek na de zomer van 2021: Je bent zelf in control. Je maakt gebruik van de speeddaten.nl matchapp, waardoor je precies weet met wie je date en je geeft zelf aan met wie je een match hebt. Die zelfde avond nog zie jij je matches!. Vergeet niet  zelf ook even een foto te uploaden zodat je gesprekspartners het juiste gezicht aan het leuke gesprek kunnen koppelen.


Service

Zodra je een reservering hebt gemaakt bij Speeddaten.nl ontvang je inloggegevens waarmee je toegang hebt tot je eigen pagina, welke alleen voor jou zichtbaar is. Komt de datum toch niet uit dan kun je de reservering hier zelf kostenloos wijzigen tot 3 dagen voor het event.

 

Privacy

Speeddaten.nl communiceert alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam tijdens het daten. Bij een wederzijdse match wordt er het opgegeven emailadres uitgewisseld en of je telefoonnummer. Jij kan zelf kiezen!. (Je gegevens kan je na de reservering  zelf aanpassen op jouw pagina).

5
5
1
4
8
Singles gingen je voor!
57 upcoming single events! bekijk ze hier
5
5
1
4
8
Singles gingen je voor!
Home Agenda Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen