Speeddaten informatie

Speeddaten informatie

 

Leuke avond uit? Ontmoet 15-20 singles tijdens een speeddate bij jou in de buurt!

Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert door heel Nederland speeddates en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg! Je ontmoet tijdens een speeddate ongeveer 15-20 singles en hebt de kans om in 3 minuten per date te kijken of het klikt. 3 Minuten lijkt misschien heel kort, maar het is lang genoeg om te weten of er een klik is. 

 

Kosten

De speeddate kost € 27,50. Dit is inclusief een welkomstdrankje en een hapje, ongeveer 15-20 dates, dategarantie, begeleiding door de leuke hosts van Speeddaten.nl en natuurlijk de matchmail met foto's! Er komen verder géén reserverings- en administratiekosten bij.

Let op! Er wordt geen restitutie verleend op reserveringen die gemaakt zijn voor 14-02-2018.

 

Leuke dategarantie

Twijfel je of er wel leuke dates zijn? Bij ons krijg je ook nog de Leuke dategarantie® Zit er geen leuke date voor je bij, dan mag je nog een keer gratis komen speeddaten. Succes gegarandeerd dus! 


Matches met foto

Nieuw en uniek: binnen 24 uur staan jouw matches online op jouw profiel met foto en emailadres. Niet vergeten zelf ook even een foto te uploaden (dit is uiteraard niet verplicht, maar een extra service :-)


Service

Zodra je een reservering hebt gemaakt bij Speeddaten.nl ontvang je inloggegevens waarmee je toegang hebt tot je eigen pagina, alleen voor jou zichtbaar. Komt de datum toch niet uit dan kun je de reservering hier zelf kostenloos wijzigen tot 3 dagen voor het event. 

Privacy

Speeddaten.nl communiceert alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam op de matchkaarten. Bij een wederzijdse match wordt er het opgegeven emailadres uitgewisseld (deze kun je na de reservering evt zelf aanpassen op jouw pagina).


Programma

Je wordt ontvangen door één van de gastvrije hosts van ons team met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 15-20 singles op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-) Binnen 24 uur staan jouw matches online op jouw profiel. Met foto's en mailadressen van wederzijdse matches. De rest is aan jullie!

 

 Binnen 24 uur ontvang je de matchmail!
 Nieuw in Nederland: bekijk je matches met foto!
 Leuke dategarantie: heb je geen leuke date, dan mag je gratis nog eens!
 Service: tot 3 dagen voor het event zelf kostenloos een reservering wijzigen! 

 

 

>Ga naar de complete agenda voor een speeddate bij jou in de buurt! 

 

 

Bekijk een speeddate video!

 

Met deze video krijg je een indruk van hoe het er aan toe gaat tijdens een speeddate. In de film zie je een speeddate voor een Singleparty. Hier werd er in 3 leeftijdscategorieen gespeeddate in verschillende zalen. Bij een 'gewone' speeddate ben je met ongeveer 40 personen en wordt de stadiontoeter vervangen door een bel :)

 

Heb je behoefte aan meer informatie? Mail of bel gerust!

 

 

 

 

Tip: geef eens een date kado!
Heb je vrienden en vriendinnen of zelfs collega’s of familieleden die alleen zijn en wel een duwtje in de goede richting kunnen gebruiken? Geef eens een kadobon en wie weet geef je hen wel de liefde van hun leven!


 

 

 

 

 

3
9
5
3
3
Singles gingen je voor!
359 upcoming single events! bekijk ze hier
3
9
5
3
3
Singles gingen je voor!
Home Reserveren Agenda Locaties Ervaringen Kadobon Contact Wie zijn wij FAQ Inloggen