Ervaringen

Ervaringen

Ook een echte successtory? Stuur je verhaal met leuke foto in en krijg deze op canvas kado! 

 Zal ik wel of zal ik niet..
Veel mensen in mijn omgeving zeiden vaak tegen mij dat ik online moest gaan daten, maar dat leek mij helemaal niks. Op internet kan iedereen zichzelf mooi presenteren. Ik had geen zin om veel tijd te besteden aan chatten en dan na een hele tijd elkaar te ontmoeten en dan denken aan hoe ik zo snel mogelijk weg kan komen. Niks voor mij.

In een eenzame week dat de kinderen bij hun vader waren zag ik in een film een speeddate. Toen dacht ik meteen "als er nou zoiets in de buurt was...." Ik ben meteen gaan Googlen en kwam bij jullie uit. 4 weken later zou er een speeddate bij mij in de buurt zijn. Hiervoor heb ik mij meteen opgegeven.
Tegen de tijd dat die weken om waren had ik eigenlijk helemaal geen zin meer. Ik heb geen man nodig, dacht ik en blijf liever nog een tijdje single. Een vriendin van mij overtuigde mij om toch te gaan. Ik had immers al betaald en zo kon ik zien of het mij zou bevallen voor het geval ik later toch zin had om te daten.

Uitgerekend zat er een vlekje op de kleding die ik aan wilde en moest ik nog snel wat anders uitzoeken, de autoruiten moest ik nog krabben en de tank was leeg. Ik was wat later en sloot als laatste aan in de rij die er nog stond voor het aanmelden en raakte aan de praat met de man die voor mij stond.
Er schoten vele gedachten door mij heen, zoals; waarom nog naar de speeddate gaan, ik kan ook gewoon met hem ergens wat drinken en wat als nou alle mannen zo leuk zijn dan wordt het nog moeilijk kiezen.
Maar natuurlijk had ik het lef niet om hem mee te vragen om samen weg te gaan en heb ik de speeddate avond helemaal meegedaan.
Het was een gezellige avond waarbij ik 19 mannen heb gedate. Bij de één duurde de 4 min. wat langer dan bij de ander maar de date met de man uit de rij vloog voorbij. We waren nog lang niet uitgepraat ook al hadden we al 10 minuten extra gehad in de rij.
Na de avond begint de spanning te stijgen. "Heeft hij ook ja bij mij aangekruist?" Eerst rij ik op weg naar huis mijn afslag voorbij, want ik was helemaal hyper daarna doe ik bijna geen oog dicht in bed en dan eindelijk de mail met het verlossende woord. JA hij heeft mij ook aangevinkt!
En wat dan te doen, wachten op zijn berichtje of neem ik zelf het voortouw. Na wat lichte twijfel stuur ik hem een bericht en hij stuurt ook wat terug! Binnen 2 dagen spreken we samen af. Natuurlijk begin ik weer te twijfelen, was hij wel echt zo leuk of heb ik dat er maar van gemaakt? En dan staat hij ineens naast mij en weet ik het zeker. JA HIJ IS ZO LEUK!
Gelukkig was dit gevoel wederzijds en zijn wij nu al 8 maanden samen en genieten wij volop van elkaar!

Bedankt speeddate.nl voor het geven van deze kans.
Een speeddate kan alles in 1 klap veranderen!
Het idee om mee te doen aan een speeddate avond is bij mij heel spontaan ontstaan. Op een vrijdagavond, met een cocktail in de hand zei ik tegen een vriendin; Speeddaten, JA, laten we dat gewoon doen! En dezelfde avond hadden wij ons aangemeld.

Zaterdag 20 april 2019 was het zover. In het begin was het wat onwennig, maar al snel ontstond er een ontspannen sfeer en was het ontzettend leuk om in een korte tijd verschillende mensen te spreken. Ik was tafel dame nr. 2 en nog niet wetende dat die hele leuke man (die 3 à 4 min tegenover mij zat), een paar dates verder tot de man van mijn leven zal groeien. Als ik nu zo op het moment van schrijven erover nadenk, verschijnt er meteen een glimlach op mijn gezicht en ben ik die spontane ingeving erg dankbaar.

Inmiddels hebben we al wat mooie stedentrips gemaakt. Eind dit jaar maken we onze grote reis naar Zuid-Afrika!
In één keer raak!!!
Bij deze schrijf ik mijn ervaringen bij de speeddate die ik op 8 oktober 2014 heb beleefd. In de zomervakantie van 2014 werd ik door een vriend verwezen naar daten in Parc (een bar/restaurant in Breda). Dit wilde ik wel een keer proberen. Helaas kon de eerste ronde niet doorgaan, omdat er te weinig dames zich hadden aangemeld. Omdat een speeddate mij wel leuk leek, maar ik niet echt actief op zoek was naar een relatie was ik bijna de tweede speeddate-ronde op 8 oktober vergeten! Gelukkig had ik op de dag zelf mijn mailbox gecheckt en besloot te gaan.

Op de speeddate zelf kreeg ik 3 minuten de tijd om de eerste indrukken van elke dame op te doen. Het waren er maar liefst 17 en de dames vielen ook niet tegen! Het merendeel van mijn dates waren paardenmeisjes, dus had ik aan het eind in mijn hoofd dat iedere date van paarden hield. Hoewel ik allergisch ben voor paarden, mocht dit de pret niet drukken. Ook paardenmeisjes hadden bij mij dus een kans.

Ik weet niet precies meer hoe vaak ik de dates heb beantwoord met een ‘ja’. Wel weet ik dat ik achteraf op drie dames heb gereageerd per mail. En alle drie reageerde ze! Hoewel ik dit natuurlijk erg leuk vond, was het een beetje gek om met alle drie de dames op date te gaan. Gelukkig had ik met de leukste van de drie mijn eerste ‘normale’ date. Dit was op het terras van “De Markt” in Breda. Omdat dit toen de tijd een redelijk nieuwe tent was, duurde het even voor mijn date mij had gevonden. Ze dacht namelijk dat ik de grote markt bedoelde. Ik heb de date als heel relaxt ervaren en omdat we beide volleyballen hadden we daar al genoeg gespreksstof over. Na een geslaagde date gingen we beide weer naar huis.

Na een aantal dates sloeg de vonk echt over. Inmiddels hebben we nu bijna drie jaar een relatie en wonen al een hele tijd samen.

De beste tip die ik aan de toekomstige speeddater kan geven is dat je het beste geen verwachtingen hebt voor de avond. Natuurlijk ga je voor een leuke avond, maar de kans dat er een vriendin uitrolt is gewoon nihil.

Speeddaten.nl, erg bedankt voor het organiseren van de avond op 8 oktober 2014. Zonder jullie was ik mijn lieve schat niet tegen gekomen!
Maar dan die ene date die wel klikte...
Op 24 juni 2015 in Breda hadden wij een date, een speeddate. In het begin was het wat onwennig. Wat vraag je nou in die drie minuten? Op voorhand thuis had ik al wel nagedacht over wat je vraagt en in welke volgorde maar geloof me na vraag 1 ben je dat al kwijt. Zenuwen? De persoon voor je is je type niet of net wel, ik weet het niet. Maar dat onwennige gaat wel weer weg na een date of vier. En de vragen? Daar kom je vanzelf achter. Het daten zelf dan, wel heel eerlijk, er waren die dates waar de drie minuten om waren nog voor je deftig kon gaan zitten. Met andere woorden een duidelijke "JA" op mijn matchkaart maar ook waren er dates waarbij de 3 minuten een eeuwigheid duurden, gewoon niet je match en/of geen gemeenschappelijke interesses. Kan natuurlijk ook gebeuren.

Maar dan die ene date waar het wel klikte, althans dat dacht ik, vindt die persoon mij ook leuk? Ga ik een matchmail krijgen? En wat dan? Dan duurt wachten toch best lang, heel lang. Maar dan eindelijk, je gsm zegt dat je een nieuwe mail hebt, speeddaten.nl ... daar is ie dan! Schenk ik mezelf eerst nog een kop koffie in voor ik hem lees of toch maar niet, en wacht ik met sturen of stuur ik gelijk een mailtje, misschien kom ik dan pusherig over. Ach nee, we hebben elkaar toch al ontmoet dus komt wel goed, toch?

En ja hoor de tweede date was een feit, lekker op een terrasje gezeten in Roosendaal, jammer van de regen .... en mijn kapsel, maar goed we hadden elkaar al eens gezien dus dat scheelde. Ook de derde en de vierde date lieten daarna niet lang op zich wachten. Ondertussen wonen we ook sinds 1 februari samen, al twee keer samen op vakantie geweest en de derde staat gepland.
Kort samengevat, ik heb geen seconde spijt dat ik ben gaan speeddaten en nog minder van mijn keuze!

Speeddaten.nl, ENORM BEDANKT voor deze ervaring !!!
Veel succes voor de toekomstige speeddaters en hopelijk helpt deze ervaring om voor jou de knoop door te hakken.
We zijn een match made in heaven!
Beste mensen van speeddaten.nl

In september 2014 hebben we elkaar ontmoet bij de speeddate in Groningen. Peter was al eens eerder bij het speeddaten geweest en ik kwam voor de eerste keer, en wat zijn we blij dat ik ondanks de zenuwen toch gewoon gegaan ben! We raakten in de rij al aan de praat en dat klikte meteen. Tijdens onze speeddate hebben we verder gepraat en de 3 minuten vlogen voorbij! Na de speeddate hebben we elkaar getroffen aan de bar en daar hebben we nog een tijdje gezellig zitten kletsen. Nadien hebben we contact gezocht via Facebook en de dagen erna hebben we veel chatcontact gehad. Een kleine week na de speeddate kreeg ik een berichtje van Peter...dat als ik een nachtzoen wilde ik naar buiten moest komen. En hij stond daar :). Vanaf dat moment zijn we samen. Wat wij samen hebben is heel bijzonder, dit hebben we beide nog nooit eerder ervaren, liefde in haar puurste en mooiste vorm.

Het contact tussen Peter en mijn zoontje Milan (7) gaat ook hartstikke leuk. In de zomer van 2015 zijn we samen op vakantie geweest en vanaf dat moment wisten we het zeker...we zijn een match made in heaven! Dit jaar gaan we met zijn drietjes samenwonen.

Beste mensen van speeddaten.nl BEDANKT!

Liefs,

Peter en Josefien
Succes verhaal!
Beste speeddaten.nl,

Ik kreeg een uitnodiging om te komen speeddaten. Ik was al een tijdje niet geweest en dacht dat dit wel een leuke kans zou zijn om samen met een collega eens te gaan kijken of onze ideale man ertussen zou zitten. We hadden een erg gezellige avond en er waren zelfs meer vrouwen dan mannen zodat de mannen het voor het uitkiezen hadden, wel spannend dus of we een match hadden! Ik had een match met Mark maar begon toch te twijfelen of ik het wel een vervolg wilde geven ondanks dat hij meteen een leuk mailtje stuurde. Na 3 weken en talloze aanmoedigingen van collega's en vrienden ging ik er toch voor en stuurde schutterig een berichtje of hij het nog wel zag zitten om wat te gaan drinken. Gelukkig stond hij er nog open voor en een afspraak volgde. Laten we zeggen dat het café naar onze zin niet lang genoeg open bleef! Een vervolgdate was dus snel gemaakt! Vrij vlot erna volgde een verrassingsweekendje weg naar Rome en werd het duidelijk dat we echt smoorverliefd waren. Meerdere weekendjes weg en een prachtige rondreis door Montenegro volgenden dat volgende jaar. Op 16 oktober 2014 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis en zijn we na een korte klusperiode gaan samenwonen! Mijn collega's en vrienden ben ik dus eeuwig dankbaar voor dat ene zetje, want ik voorzie nog vele happy jaren samen!

Lieve groeten,

Mark en Sabrina
Zeker een aanrader!
Bijna twee jaar geleden hebben wij meegedaan aan de speeddate in Eindhoven.
Voor Roel de eerste keer...hij wist niet goed wat hij van deze avond moest verwachten, maar hij was wel erg nieuwsgierig. Lisanne had al vaker meegedaan en had het toen als erg positief ervaren; een spannende, maar ook leuke gezellige avond, waarin je lekker kunt kletsen en ook leuke nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het is echter wel maar afwachten of jouw type erbij zit, maar dat was deze avond wel het geval. We hadden een leuk en gezellig gesprek en de dag erna ontdekten we dat we beide een ja hadden en kregen we elkaars e-mailadres. Na een week zouden we elkaar ontmoeten, maar in de tussentijd hadden we al dagelijks e-mailcontact om elkaar beter te leren kennen. Tijdens onze eerste 'echte' date hebben we erg gezellig zitten kletsen. Dat was voor herhaling vatbaar. Na nog een paar dates begonnen we elkaar wel erg leuk te vinden! Na 10 maanden en na onze zomervakantie, waarin we 18 dagen samen zijn weggeweest, is Lisanne bij Roel ingetrokken. Een half jaar later hebben we samen een huis gekocht. Dat wordt nu gebouwd....Hopelijk kunnen we er voor de kerst in! We hebben er veel zin in en we zijn dan ook erg blij dat we de stap hebben gezet en elkaar ontmoet hebben tijdens de speeddate. Zeker een aanrader dus!
2,5 Jaar na de speeddate in Amsterdam zijn wij getrouwd!
Dankzij jullie speeddate op vrijdag 22 januari 2010 hebben wij, Wouter en Cathérine, elkaar ontmoet in Hotel Arena. Na anderhalf jaar zijn we gaan samenwonen en na drie jaar heeft Wouter Cathérine ten huwelijk gevraagd op een reis in Cambodja tijdens Oud en Nieuw. Afgelopen 4 oktober 2013 zijn wij getrouwd in Amsterdam, met een ceremonie in De Nieuwe Liefde en een feest in het Tropenmuseum. We vertellen ons speeddate-ontmoetingsverhaal graag en iedereen is altijd enthousiast dat we elkaar zo ontmoet hebben.

We zijn heel dankbaar voor deze "toevallige" georganiseerde ontmoeting en wensen jullie veel succes met het organiseren van speeddaten en mensen bij elkaar brengen.

Veel groeten,

Cathérine Verviers & Wouter van Ouwerkerk
Er was eens....
Beste mensen van Speeddaten.nl

Er was eens een man en een vrouw, ze waren allebei alleen... Ze gingen
naar een speeddate en zo zijn we met elkaar in contact gekomen. Mijn
vriend heeft een keer of 10 meegedaan aan een speeddate, voor mij was
het de eerste keer. Inmiddels een maand of 6 geleden in Haarlem. Na
een leuke avond bij de speeddate kregen we de volgende dag elkaars
mail-adres. Eerst een paar dagen gewacht met mailen, maar toch de
stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd. Een afspraak
gemaakt, maar toch weer afgezegd; 't kwam toch wel erg dichtbij. Maar
ja, nog wat mailtjes over en weer en toch weer een afspraak gemaakt.
Die ging door!!! Op een woensdagavond in mei. We besloten spontaan die
zaterdag erna naar dezelfde vakantiebestemming te gaan; een boot in
Turkije; wel alles apart, maar zo konden we kijken of er meer was...
Sindsdien zijn we onafscheidelijk! We hebben bijna 5 maanden
'verkering' en het is erg leuk. Zo fijn dat we elkaar zijn
tegengekomen; we hopen nog lang samen te blijven. En ze leefden nog
lang en gelukkig...
Aanzoek, 1 jaar na het geweldige feest!
Namens het hele team van Speeddaten.nl wensen wij jullie enorm veel geluk!

Bekijk hier het aanzoek: http://www.youtube.com/watch?v=iL9IhR-DafM&feature=youtu.be
Op de bruiloft hebben de gasten ook gespeeddate
Driekwart jaar later woonden we samen...Op de bruiloft hebben de gasten ook gespeeddate, konden zij ook eens ervaren hoe het was... Op 7 december 2008 ben ik met een aantal vriendinnen in Utrecht naar de speeddate geweest. Daar heb ik veel, heel veel verschillende mannen gesproken. Eentje bleef in mijn gedachten zitten, maar hoe hij ook al weer heette.... Bij de matchmail was ik er nog steeds niet achter of hij er eigenlijk wel bij zat. Na een leuke mail en een heel onduidelijke foto heb ik met één van mijn matches afgesproken. En ja hoor, het was hem! Het verhaal laat zich raden: driekwart jaar later woonden we samen, vorig jaar zijn we ouders geworden van een heel lief jongetje en een maand geleden zijn we getrouwd!
2 Dagen later kwam zijn mail binnen.
Hi Speeddate team! 30 mei 2011 ben ik gaan speeddaten in Amsterdam, was een superleuke avond, en had al gauw een klik met Bas. Na het speeddaten buiten nog even een drankje meegedaan en op naar huis. 2 Dagen later kwam zijn mail binnen, dat weekend eerste date, en sindsdien onafscheidelijk! Vandaag heb ik mijn baan op gezegd, ik woon namelijk in Lelystad en hij in Zandvoort. Per 1 maart gaan wij dan ook samenwonen in Zandvoort!!

Dit alles door een zeer geslaagde speeddate avond van jullie, TEAM BEDANKT!!

Groetjes, Bas en Nadine
Mijn match is nu mijn vriendin!
Bedankt voor de matchmail. Ik wil nog even kwijt dat ik het super gezellig vond, zowel de speeddate als de party erna. En dan zo'n match!!! Ik hoop dat het wat wordt, anders ben ik er volgende keer zeker bij! Gr Eric
Een zeer tevreden ex-speeddater :-)
Ik zit al een poosje met het idee deze mail naar jullie te verzenden........DUS hier een berichtje van een zeer tevreden ex-speeddater :-) 16 mei ging ik, toch wel met een lichtelijk kloppend hart maar gewapend met zus en vriendin, voor het eerst speeddaten in Rotterdam. We wilden, happy singles als we waren, het speeddaten
altijd al eens meemaken. Al was het maar alleen voor de lol. Aangezien deze date zo'n leuke locatie had met het voordeel dat mocht het niks worden we altijd nog ons vertier uit de bar konden halen, wilden we de kans wel eens wagen.Gelukkig ging de tafel verdeling zoals binnenkomst en kregen we 3 tafeltjes achter elkaar zodat we altijd nog het gevoel van "steun aan elkaar" konden hebben

Ik moet eerlijk toegeven dat het met de eerste paar mannelijke bezoekers aan mij tafeltje behoorlijk wennen was. Het ging ineens best snel en het bijhouden van de lijst gaf ook nog wat problemen maar, naar mate de zenuwen zakte en de minuten verstreken kreeg ik de smaak te pakken. Het verwachte kneuzen gehalte was erg laag en de sfeer was zo gezellig dat ik het liefst na afloop met z'n allen was gaan stappen!

Wat wijntjes en mannen later kwam ik tot de conclusie dat dit een zeer geslaagde avond aan het worden was en ik mijn geld niet als weggegooid hoefde te beschouwen. Het feit dat ik ,eerlijk als ik ben, vertelde over mijn zwarte verdiensten als danseres en te horen kreeg met mijn openlijkheid op te moeten passen aangezien hij bij de belastingdienst werkte vond ik al hilarisch genoeg!! En aangezien ik verder geen verwachting had om een vervolg date uit deze avond te halen maakte de avond ook een stuk relaxter !

Mijn verbazing was dus ook groot toen HIJ ineens aan mijn tafeltje kwam zitten! Zijn naam was Randy en hij maakte dat mijn zenuwen van begin van de avond plotsklaps dubbel zo sterk terug waren! Ik dacht: "Wat een leuke knul!!" De voorbij gekomen bitterbal wilde ik, van slag als ik was, in de asbak dopen i.p.v. de mosterd toen ik me realiseerde dat dit alleen kon gebeuren als ik hem wel erg leuk vond. Van het gesprek verder kan ik me helaas niet veel herinneren want ik heb naar mijn idee alleen maar, ineens verlegen, naar hem zitten kijken. Dit keer vlogen de 3 minuten wel erg snel voorbij maar was mijn vreugde groot toen werd verkondigd dat na hem de pauze bleek te zijn! Hij bleef dus ook zitten en we voegden ons bij mijn zus en vriendin. Ook hier kon ik niet veel anders dan naar hem kijken en vlogen de vlinders al aardig in mijn buik rond!

De rest van de avond viel hij me nog een paar keer in het oog maar heb ik hem verder niet meer weg zien gaan!

Vol enthousiasme over de avond en ik ook over HEM verlieten we de speeddate!
Ik was enorm aangenaam verrast want, hoe raar dit ook klinkt, ik had nooit verwacht op een speeddate een liefde op het eerste gezicht ervaring mee te mogen maken!! Hopende dat het kruisje wederzijds was!

Mijn vreugde was enorm groot toen ik een mail van hem ontving en binnen no time hadden we het weekend erop een 2de date! Hij kwam me halen en reed op de snelweg al snel in het midden omdat hij me nog eens goed wilde bekijken :-)! Hij bleek nog leuker dan op de speeddate avond en aangezien ik me al zeer snel op mijn gemak bij hem voelde verliepen onze gesprekken ook wat meer gelijk :-) ! De rest van de avond was helemaal top en kon ons niet lang genoeg duren!

Dit alles is inmiddels 8 maanden geleden en we zijn nog steeds zeer gelukkig bij elkaar. De voorbereidingen om te gaan samenwonen zijn gestart en onze toekomst ziet er onwijs rooskleurig uit!

Wij (ook namens Randy) kunnen wij jullie voor dit alles niet vaak genoeg bedanken!!!
Zonder jullie hadden we elkaar misschien wel nooit of wie weet pas veel later ontmoet!

DUS bij deze..........1000x BEDANKT!!!!!
5
5
3
3
3
Singles gingen je voor!
111 upcoming single events! bekijk ze hier
5
5
3
3
3
Singles gingen je voor!
Home Agenda Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen