Ervaringen
Successen & ervaringen!

Wij ontvangen leuke mailtjes van (niet meer) singles over hun ervaringen en successen. Naast deze 'successtories' vind je hier reviews over de speeddates en Singleborrels!

Ervaringen

Stuur jouw successtory in en krijg een fantastisch kado! Jullie allerleukste foto op canvas thuis gestuurd :-)

 

We hebben al heel wat successtories mogen ontvangen en zijn nauurlijk benieuwd naar nog veel meer mooie verhalen!

Misschien heb je al een successtory, of ga je deze nog meemaken. Wij belonen dit met een fantastisch kado, een foto naar keuze op canvas.


Stuur een mooi en serieus verhaal met foto naar info@speeddaten.nl



Maar dan die ene date die wel klikte...
Op 24 juni 2015 in Breda hadden wij een date, een speeddate. In het begin was het wat onwennig. Wat vraag je nou in die drie minuten? Op voorhand thuis had ik al wel nagedacht over wat je vraagt en in welke volgorde maar geloof me na vraag 1 ben je dat al kwijt. Zenuwen? De persoon voor je is je type niet of net wel, ik weet het niet. Maar dat onwennige gaat wel weer weg na een date of vier. En de vragen? Daar kom je vanzelf achter. Het daten zelf dan, wel heel eerlijk, er waren die dates waar de drie minuten om waren nog voor je deftig kon gaan zitten. Met andere woorden een duidelijke "JA" op mijn matchkaart maar ook waren er dates waarbij de 3 minuten een eeuwigheid duurden, gewoon niet je match en/of geen gemeenschappelijke interesses. Kan natuurlijk ook gebeuren.
Maar dan die ene date waar het wel klikte, althans dat dacht ik, vindt die persoon mij ook leuk? Ga ik een matchmail krijgen? En wat dan? Dan duurt wachten toch best lang, heel lang. Maar dan eindelijk, je gsm zegt dat je een nieuwe mail hebt, speeddaten.nl ... daar is ie dan! Schenk ik mezelf eerst nog een kop koffie in voor ik hem lees of toch maar niet, en wacht ik met sturen of stuur ik gelijk een mailtje, misschien kom ik dan pusherig over. Ach nee, we hebben elkaar toch al ontmoet dus komt wel goed, toch?
En ja hoor de tweede date was een feit, lekker op een terrasje gezeten in Roosendaal, jammer van de regen .... en mijn kapsel, maar goed we hadden elkaar al eens gezien dus dat scheelde. Ook de derde en de vierde date lieten daarna niet lang op zich wachten. Ondertussen wonen we ook sinds 1 februari samen, al twee keer samen op vakantie geweest en de derde staat gepland.
Kort samengevat, ik heb geen seconde spijt dat ik ben gaan speeddaten en nog minder van mijn keuze!
Speeddaten.nl, ENORM BEDANKT voor deze ervaring !!!
Veel succes voor de toekomstige speeddaters en hopelijk helpt deze ervaring om voor jou de knoop door te hakken.
We zijn een match made in heaven!
Beste mensen van speeddaten.nl

In september 2014 hebben we elkaar ontmoet bij de speeddate in Groningen. Peter was al eens eerder bij het speeddaten geweest en ik kwam voor de eerste keer, en wat zijn we blij dat ik ondanks de zenuwen toch gewoon gegaan ben! We raakten in de rij al aan de praat en dat klikte meteen. Tijdens onze speeddate hebben we verder gepraat en de 3 minuten vlogen voorbij! Na de speeddate hebben we elkaar getroffen aan de bar en daar hebben we nog een tijdje gezellig zitten kletsen. Nadien hebben we contact gezocht via Facebook en de dagen erna hebben we veel chatcontact gehad. Een kleine week na de speeddate kreeg ik een berichtje van Peter...dat als ik een nachtzoen wilde ik naar buiten moest komen. En hij stond daar :). Vanaf dat moment zijn we samen. Wat wij samen hebben is heel bijzonder, dit hebben we beide nog nooit eerder ervaren, liefde in haar puurste en mooiste vorm.

Het contact tussen Peter en mijn zoontje Milan (7) gaat ook hartstikke leuk. In de zomer van 2015 zijn we samen op vakantie geweest en vanaf dat moment wisten we het zeker...we zijn een match made in heaven! Dit jaar gaan we met zijn drietjes samenwonen.

Beste mensen van speeddaten.nl BEDANKT!

Liefs,

Peter en Josefien
Succes verhaal!
Beste speeddaten.nl,

Ik kreeg een uitnodiging om te komen speeddaten. Ik was al een tijdje niet geweest en dacht dat dit wel een leuke kans zou zijn om samen met een collega eens te gaan kijken of onze ideale man ertussen zou zitten. We hadden een erg gezellige avond en er waren zelfs meer vrouwen dan mannen zodat de mannen het voor het uitkiezen hadden, wel spannend dus of we een match hadden! Ik had een match met Mark maar begon toch te twijfelen of ik het wel een vervolg wilde geven ondanks dat hij meteen een leuk mailtje stuurde. Na 3 weken en talloze aanmoedigingen van collega's en vrienden ging ik er toch voor en stuurde schutterig een berichtje of hij het nog wel zag zitten om wat te gaan drinken. Gelukkig stond hij er nog open voor en een afspraak volgde. Laten we zeggen dat het café naar onze zin niet lang genoeg open bleef! Een vervolgdate was dus snel gemaakt! Vrij vlot erna volgde een verrassingsweekendje weg naar Rome en werd het duidelijk dat we echt smoorverliefd waren. Meerdere weekendjes weg en een prachtige rondreis door Montenegro volgenden dat volgende jaar. Op 16 oktober 2014 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis en zijn we na een korte klusperiode gaan samenwonen! Mijn collega's en vrienden ben ik dus eeuwig dankbaar voor dat ene zetje, want ik voorzie nog vele happy jaren samen!

Lieve groeten,

Mark en Sabrina
Zeker een aanrader!
Bijna twee jaar geleden hebben wij meegedaan aan de speeddate in Eindhoven.
Voor Roel de eerste keer...hij wist niet goed wat hij van deze avond moest verwachten, maar hij was wel erg nieuwsgierig. Lisanne had al vaker meegedaan en had het toen als erg positief ervaren; een spannende, maar ook leuke gezellige avond, waarin je lekker kunt kletsen en ook leuke nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het is echter wel maar afwachten of jouw type erbij zit, maar dat was deze avond wel het geval. We hadden een leuk en gezellig gesprek en de dag erna ontdekten we dat we beide een ja hadden en kregen we elkaars e-mailadres. Na een week zouden we elkaar ontmoeten, maar in de tussentijd hadden we al dagelijks e-mailcontact om elkaar beter te leren kennen. Tijdens onze eerste 'echte' date hebben we erg gezellig zitten kletsen. Dat was voor herhaling vatbaar. Na nog een paar dates begonnen we elkaar wel erg leuk te vinden! Na 10 maanden en na onze zomervakantie, waarin we 18 dagen samen zijn weggeweest, is Lisanne bij Roel ingetrokken. Een half jaar later hebben we samen een huis gekocht. Dat wordt nu gebouwd....Hopelijk kunnen we er voor de kerst in! We hebben er veel zin in en we zijn dan ook erg blij dat we de stap hebben gezet en elkaar ontmoet hebben tijdens de speeddate. Zeker een aanrader dus!
2,5 Jaar na de speeddate in Amsterdam zijn wij getrouwd!
Dankzij jullie speeddate op vrijdag 22 januari 2010 hebben wij, Wouter en Cathérine, elkaar ontmoet in Hotel Arena. Na anderhalf jaar zijn we gaan samenwonen en na drie jaar heeft Wouter Cathérine ten huwelijk gevraagd op een reis in Cambodja tijdens Oud en Nieuw. Afgelopen 4 oktober 2013 zijn wij getrouwd in Amsterdam, met een ceremonie in De Nieuwe Liefde en een feest in het Tropenmuseum. We vertellen ons speeddate-ontmoetingsverhaal graag en iedereen is altijd enthousiast dat we elkaar zo ontmoet hebben.

We zijn heel dankbaar voor deze "toevallige" georganiseerde ontmoeting en wensen jullie veel succes met het organiseren van speeddaten en mensen bij elkaar brengen.

Veel groeten,

Cathérine Verviers & Wouter van Ouwerkerk
Er was eens....
Beste mensen van Speeddaten.nl

Er was eens een man en een vrouw, ze waren allebei alleen... Ze gingen
naar een speeddate en zo zijn we met elkaar in contact gekomen. Mijn
vriend heeft een keer of 10 meegedaan aan een speeddate, voor mij was
het de eerste keer. Inmiddels een maand of 6 geleden in Haarlem. Na
een leuke avond bij de speeddate kregen we de volgende dag elkaars
mail-adres. Eerst een paar dagen gewacht met mailen, maar toch de
stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd. Een afspraak
gemaakt, maar toch weer afgezegd; 't kwam toch wel erg dichtbij. Maar
ja, nog wat mailtjes over en weer en toch weer een afspraak gemaakt.
Die ging door!!! Op een woensdagavond in mei. We besloten spontaan die
zaterdag erna naar dezelfde vakantiebestemming te gaan; een boot in
Turkije; wel alles apart, maar zo konden we kijken of er meer was...
Sindsdien zijn we onafscheidelijk! We hebben bijna 5 maanden
'verkering' en het is erg leuk. Zo fijn dat we elkaar zijn
tegengekomen; we hopen nog lang samen te blijven. En ze leefden nog
lang en gelukkig...
Aanzoek, 1 jaar na het geweldige feest!
Namens het hele team van Speeddaten.nl wensen wij jullie enorm veel geluk!

Bekijk hier het aanzoek: http://www.youtube.com/watch?v=iL9IhR-DafM&feature=youtu.be
Op de bruiloft hebben de gasten ook gespeeddate
Driekwart jaar later woonden we samen...Op de bruiloft hebben de gasten ook gespeeddate, konden zij ook eens ervaren hoe het was... Op 7 december 2008 ben ik met een aantal vriendinnen in Utrecht naar de speeddate geweest. Daar heb ik veel, heel veel verschillende mannen gesproken. Eentje bleef in mijn gedachten zitten, maar hoe hij ook al weer heette.... Bij de matchmail was ik er nog steeds niet achter of hij er eigenlijk wel bij zat. Na een leuke mail en een heel onduidelijke foto heb ik met één van mijn matches afgesproken. En ja hoor, het was hem! Het verhaal laat zich raden: driekwart jaar later woonden we samen, vorig jaar zijn we ouders geworden van een heel lief jongetje en een maand geleden zijn we getrouwd!
2 Dagen later kwam zijn mail binnen.
Hi Speeddate team! 30 mei 2011 ben ik gaan speeddaten in Amsterdam, was een superleuke avond, en had al gauw een klik met Bas. Na het speeddaten buiten nog even een drankje meegedaan en op naar huis. 2 Dagen later kwam zijn mail binnen, dat weekend eerste date, en sindsdien onafscheidelijk! Vandaag heb ik mijn baan op gezegd, ik woon namelijk in Lelystad en hij in Zandvoort. Per 1 maart gaan wij dan ook samenwonen in Zandvoort!!

Dit alles door een zeer geslaagde speeddate avond van jullie, TEAM BEDANKT!!

Groetjes, Bas en Nadine
Mijn match is nu mijn vriendin!
Bedankt voor de matchmail. Ik wil nog even kwijt dat ik het super gezellig vond, zowel de speeddate als de party erna. En dan zo'n match!!! Ik hoop dat het wat wordt, anders ben ik er volgende keer zeker bij! Gr Eric
Een zeer tevreden ex-speeddater :-)
Ik zit al een poosje met het idee deze mail naar jullie te verzenden........DUS hier een berichtje van een zeer tevreden ex-speeddater :-) 16 mei ging ik, toch wel met een lichtelijk kloppend hart maar gewapend met zus en vriendin, voor het eerst speeddaten in Rotterdam. We wilden, happy singles als we waren, het speeddaten
altijd al eens meemaken. Al was het maar alleen voor de lol. Aangezien deze date zo'n leuke locatie had met het voordeel dat mocht het niks worden we altijd nog ons vertier uit de bar konden halen, wilden we de kans wel eens wagen.Gelukkig ging de tafel verdeling zoals binnenkomst en kregen we 3 tafeltjes achter elkaar zodat we altijd nog het gevoel van "steun aan elkaar" konden hebben

Ik moet eerlijk toegeven dat het met de eerste paar mannelijke bezoekers aan mij tafeltje behoorlijk wennen was. Het ging ineens best snel en het bijhouden van de lijst gaf ook nog wat problemen maar, naar mate de zenuwen zakte en de minuten verstreken kreeg ik de smaak te pakken. Het verwachte kneuzen gehalte was erg laag en de sfeer was zo gezellig dat ik het liefst na afloop met z'n allen was gaan stappen!

Wat wijntjes en mannen later kwam ik tot de conclusie dat dit een zeer geslaagde avond aan het worden was en ik mijn geld niet als weggegooid hoefde te beschouwen. Het feit dat ik ,eerlijk als ik ben, vertelde over mijn zwarte verdiensten als danseres en te horen kreeg met mijn openlijkheid op te moeten passen aangezien hij bij de belastingdienst werkte vond ik al hilarisch genoeg!! En aangezien ik verder geen verwachting had om een vervolg date uit deze avond te halen maakte de avond ook een stuk relaxter !

Mijn verbazing was dus ook groot toen HIJ ineens aan mijn tafeltje kwam zitten! Zijn naam was Randy en hij maakte dat mijn zenuwen van begin van de avond plotsklaps dubbel zo sterk terug waren! Ik dacht: "Wat een leuke knul!!" De voorbij gekomen bitterbal wilde ik, van slag als ik was, in de asbak dopen i.p.v. de mosterd toen ik me realiseerde dat dit alleen kon gebeuren als ik hem wel erg leuk vond. Van het gesprek verder kan ik me helaas niet veel herinneren want ik heb naar mijn idee alleen maar, ineens verlegen, naar hem zitten kijken. Dit keer vlogen de 3 minuten wel erg snel voorbij maar was mijn vreugde groot toen werd verkondigd dat na hem de pauze bleek te zijn! Hij bleef dus ook zitten en we voegden ons bij mijn zus en vriendin. Ook hier kon ik niet veel anders dan naar hem kijken en vlogen de vlinders al aardig in mijn buik rond!

De rest van de avond viel hij me nog een paar keer in het oog maar heb ik hem verder niet meer weg zien gaan!

Vol enthousiasme over de avond en ik ook over HEM verlieten we de speeddate!
Ik was enorm aangenaam verrast want, hoe raar dit ook klinkt, ik had nooit verwacht op een speeddate een liefde op het eerste gezicht ervaring mee te mogen maken!! Hopende dat het kruisje wederzijds was!

Mijn vreugde was enorm groot toen ik een mail van hem ontving en binnen no time hadden we het weekend erop een 2de date! Hij kwam me halen en reed op de snelweg al snel in het midden omdat hij me nog eens goed wilde bekijken :-)! Hij bleek nog leuker dan op de speeddate avond en aangezien ik me al zeer snel op mijn gemak bij hem voelde verliepen onze gesprekken ook wat meer gelijk :-) ! De rest van de avond was helemaal top en kon ons niet lang genoeg duren!

Dit alles is inmiddels 8 maanden geleden en we zijn nog steeds zeer gelukkig bij elkaar. De voorbereidingen om te gaan samenwonen zijn gestart en onze toekomst ziet er onwijs rooskleurig uit!

Wij (ook namens Randy) kunnen wij jullie voor dit alles niet vaak genoeg bedanken!!!
Zonder jullie hadden we elkaar misschien wel nooit of wie weet pas veel later ontmoet!

DUS bij deze..........1000x BEDANKT!!!!!
Wij willen jullie van harte bedanken voor het mogelijk maken van deze match.
2010 was voor ons het matchjaar. 19 november om precies te zijn. Beiden twijfelden om wel te gaan, maar uiteindelijk toch een erg leuke avond gehad. Afgesloten met een drankje in een andere kroeg ...van Groningen.

Na drie spannende dagen wachten kwam dan eindelijk het contact echt op gang. De match was er meteen. Het gevoel dat bij de speeddate was, bleef. Elke dag mailden we elkaar en kwamen we erachter dat we heel veel overeenkomsten hadden. 4 december zijn we naar Sint geweest in de bioscoop, 5 december waren we toch echt een setje geworden. Die goedheiligman is dus ook een beetje cupido.

Daarom zijn wij dit jaar op die dag in ondertrouw gegaan! Volgend jaar, 6 juli 2013 om precies te zijn, gaan wij elkaar het ja-woord geven en verder als echtpaar door het leven.

2011 stond in het teken van opbouw. De relatie verder ontwikkelen, elkaars leuke kanten en minder leuke kanten ontdekken, erkennen en accepteren. Elkaar ook goed ondersteunen bij moeilijke tijden en uiteindelijk samen een nieuwbouw huis kopen in de binnenstad van Groningen. Als je eigenlijk geen moment ruzie hebt om wat er allemaal moet gebeuren, dan voelt dat eerst raar, daarna heel goed. Ook de families klikken goed met elkaar.

Wij willen jullie van harte bedanken voor het mogelijk maken van deze match. Wij raden iedereen aan die twijfelt of ze moeten gaan, gewoon te gaan. Je hebt helemaal niets te verliezen en je kunt er zoveel moois, goeds en liefs voor terugkrijgen!

Met vriendelijke groet,

Jeroen & Heidi
Ontwikkeld door: Faceworks B.V.