Speeddaten.nl in de media

Speeddaten.nl in de media

 

Net 5 Samen Single!

 

Esmee ondergaat in het programma Samen Single van Net 5 een speeddate bij de Little Buddha in Amsterdam. Spannend, maar een zeer leuke ervaring!  Met een uitslag van 3 matches was de speeddate voor haar een perfecte manier van daten!

 

Bekijk hier het videofragment!

 

  

 

RTV Oost

 

Speeddatehost Wendy in de live uitzending van RTV Oost. Leuk intervieuw over het speeddaten in Overijssel en over de vraag, waarom het speeddaten in Overijssel nog niet zo populair is als in het rest van het land. 

 

Luister het fragment vanaf 27:30. Klik op het middelste blok.

 

 

 

TV West

 

Tamara van Speeddaten.nl live in de uitzending bij Sjaak Bral. Een leuk interview over het speeddaten in Luden Den Haag en over de ijsbreker Unlock die we tijdens de singleborrels en party's inzetten.
 

Bekijk hier het interview! 


 

Radio Decibel

 

Vrijdag 23 maart waren we live in de uitzending te horen van Radio Decibel met Sarah Ramos betreft de speeddate van vrijdag in Café Luden Den Haag. Tamara van Speeddaten.nl heeft het speeddaten weer mooi kunnen promoten! 

 

Luister hier het radiofragment! 
 

 

 

BNN Spuiten & Slikken 

 

Manuel van BNN deed mee aan de speeddate in Hotel Arena Amsterdam voor het programma Slikken en Spuiten. 30 Dames tussen de 20 en 35 jaar hebben een date met Manuel gehad. Het ging het programma om de versierskwaliteiten van Manuel.

 

Bekijk hier een verkorte versie van de uitzending en bekijk hier het hele fragment:

 

 

 

Editie NL 

 

Volgens onderzoek vind je de juiste partner beter in een omgeving met veel adrenaline. Dus weg met al die romantische diners en op zoek naar spanning en sensatie. Daten in het Schip & de achtbaan van de Efteling.

 

Bekijk hier het verslag dat te zien was in de uitzending was van Editie NL.  

 

 

 

Genietend nederland 

 

Nieuwsgierig (en toevallig single) als ik ben, heb ik me onlangs opgegeven voor een avondje ‘speeddaten’. Het concept in het kort: singles krijgen de kans om binnen een date van 3 minuten te bepalen of er een klik is. Na afloop kun je aangeven met wie van de kandidaten je nogmaals op date zou willen. Een fascinerend concept wat ik graag van dichtbij wilde ervaren…  Lees meer (even naar pagina 5 scrollen;-)

 

 

 

RTL Hoe Vind ik een vent?

 

In het RTL programma Hoe Vind Ik Een Vent? gaat Bridget Maasland op zoek naar een nieuwe vent. Na een jarenlange relatie stort bridget zich in de wondere wereld van het moderne daten en gaat speeddaten voor de Unlockparty op Scheveningen.

 

Nieuwschierig naar Bridget’s ervaringen?

 

 

 

De Telegraaf

 
Een vluggertje: Speeddaten is voor veel mensen al spannend genoeg, maar wie op zoek is naar een extra kick, én iemand om Valentijnsdag mee door te brengen, gaat op 10 februari naar Attractiepark Toverland. Daten in drie minuten, als dat geen vluggertje is! Vrijgezellen maken dan kennis met elkaar in de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux. Terwijl de trein met 90 kilometer per uur door de baan raast, ontdekken deelnemers of ze uit hetzelfde hout gesneden zijn.  lees meer

 

 

De Metro 

Je bent single, jouw Valentijn laat nog op zich wachten en 14 februari komt steeds dichterbij. Voor de wanhopigen onder ons is er dan altijd nog... de speeddate. Onder het mom van ‘ik ben hier undercover als journalist’ kan ik het mezelf nog vergeven dat ik de drempel van Hotel Arena in Amsterdam over stap en de receptioniste vraag waar ik moet zijn voor het speeddaten. lees meer

  

 

 

 

 

5
5
3
3
3
Singles gingen je voor!
111 upcoming single events! bekijk ze hier
5
5
3
3
3
Singles gingen je voor!
Home Agenda Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen