Locatie:
Speeddaten Den Haag, Luden

Den Haag, Luden
Plein 6, 2511 CR
Locatie

Den Haag, Luden

 

 91% kans op een match! 
 Al duizenden singles kozen afgelopen jaren voor Speeddaten.nl!
 Binnen 24 uur ontvang je de matchmail met foto's
 Geen leuke date, gratis herkansing!
 Wijzig kostenloos zelf je reservering!  
 20% korting op al jouw volgende speeddates! Speeddaten
Speeddaten is dé manier om op één avond veel singles te ontmoeten. Speeddaten.nl organiseert in Den Haag speeddates in de categorie 20-35,  30-45 jaar of 40-55 jaar. Speeddaten.nl is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Inmiddels hebben al vele singles bij ons gespeeddate met leuke dates en heel veel nieuwe liefdes tot gevolg!

 

Speeddate in Den Haag bij de Luden

Speeddaten in Den Haag is op de eerste etage van Luden op het altijd gezellige Plein. Je wordt ontvangen door één van de gastvrije hosts van ons team met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond (en kun je misschien nog even praten met die leuke date :-)

 

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

  

Parkeren: Je kunt betaald parkeren in de parkeergarage onder het het Plein en onder het Spui. 

 

OV: Centraal Station is op 5-10 minuten loop afstand. Ook stopt er een tram om de hoek.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

Agenda voor Speeddaten Den Haag, Luden
Man
Vrouw
Ontwikkeld door: Faceworks B.V.