Online speeddaten

Online speeddaten

Face to face, waar je maar wil


Speeddaten met andere singles, maar dan op afstand! Een oplossing die tussen online daten en speeddaten in zit. Je spreekt in ieder geval 7 andere singles in jouw regio van jouw leeftijdscategorie, terwijl je lekker thuis op de bank, in het park of achter je bureau zit. Je ziet elkaar live, maar dan via de computer of telefoon. Je hoort zijn of haar stem en lach, luistert naar elkaars verhalen, passies, dromen, wensen, dagelijkse bezigheden. Een super leuke en makkelijke manier om het eerste contact te leggen, en wie weet….

Het is heel eenvoudig

Schrijf je via onze kalender in voor een speeddate en ontmoet in live videogesprekken minimaal 7 mensen uit de gekozen regio en leeftijdsgroep. Meld je 15 minuten voor de start aan via een persoonlijke link met je smartphone of laptop. Heb je Google Chrome? Check! Iphone gebruikers hebben Safari in plaats van Google Chrome nodig. Geen extra ingewikkelde software vereist. De speeddate start automatisch. Het enige wat je moet doen is het op je laten afkomen. Na elke speeddatingsessie bepaal jij of je een match hebt met je chatpartner. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie elkaars contactgegevens via de matchmail.


Agenda online speeddates


 

voordelen online speeddaten snel zorgeloos kostenHoe werkt het?


Check voor de speeddate of Google Chrome geïnstalleerd is en je webcam en microfoon goed werken. Indien je een Iphone hebt, gebruik dan Safari om de link naar de online speeddateomgeving te openen.  1. Een uurtje voor aanvang krijg je via mail en sms een link om in te loggen via google Chrome of Safari
  2. Log een kwartier van te voren in op het online platform en doorloop automatisch de checks of je computer, tablet of telefoon er klaar voor is, en wacht tot we van start gaan.
  3. Elke 4 minuten krijg je automatisch een nieuwe gesprekspartner te zien en kan je face to face via webcam kennismaken. Op je scherm zie je een teller die afloopt tot het tijd is.
  4. Na elk gesprekje opent een scherm waarop je kan aanvinken of het een match is of niet.
  5. Bij een oneven aantal speeddaters, kan het zijn dat je een keer geen date hebt. Je krijgt dan een eenvoudig ping pong spelletje te spelen, tot je volgende date zich vanzelf weer aandient.
  6. Aan het eind van de online speeddate kan je aangeven welke gegevens je uit wil wisselen met je match: alleen je e-mail of ook direct je telefoonnummer.
  7. Binnen 24 uur krijg je jouw matchmail.

praktische tips online speeddate                        Agenda online speeddates

We wensen jou heel veel online dateplezier!


Het team van speeddaten.nl


 

 

5
1
9
9
1
Singles gingen je voor!
30 upcoming single events! bekijk ze hier
5
1
9
9
1
Singles gingen je voor!
Home Agenda Online speeddaten Zakelijk speeddaten Ervaringen Contact FAQ Inloggen