Museum Prinsenhof

Museum Prinsenhof

Speeddaten in een tentje

De liefde van je leven tegen het lijf lopen op een muziekfestival? Het gebeurt vaker dan je denkt! Met de tentoonstelling MOJO Backstage. Delftse meesters in de muziekindustrie halen we de festivalsfeer naar het museum. En we hebben goed nieuws voor singles: tijdens onze speciale speeddate-avond op 3 mei kun je in een typische festivalsfeer kennis maken met andere singles.

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

 

Parkeren 

Je kan de auto parkeren in de parkeergarage aan de Phoenixstraat. Een andere optie is parkeren in de nabijgelegen Prinsenhofgarage (Kampveldweg 3, 2613 AE Delft). De garages zijn 24/7 open.

 

OV

Vanaf het NS-station is het museum lopend bereikbaar in ca. 8 minuten.
Loop via de hoofdingang van het station naar buiten, sla linksaf en loop langs het water richting de Oude Kerk (de scheve Jan).

5
1
3
1
4
Singles gingen je voor!
51 upcoming single events! bekijk ze hier
5
1
3
1
4
Singles gingen je voor!
Home Agenda Locaties Ervaringen Kadobon Zakelijk speeddaten Wie zijn wij Contact FAQ Inloggen